ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:02
 

Σύντομα στο Nicosia Mall το Jysk

Η μεγάλη αλυσίδα επίπλων και ειδών σπιτιού από τη Δανία επεκτείνεται στην Κύπρο.

Δελτίο Τύπου

Το πρώτο κατάστημα της πιο γνωστής αλυσίδας επίπλων, ειδών σπιτιού και διακόσμησης από τη Δανία, ανοίγει σύντομα στην Κύπρο, στο Εμπορικό κέντρο Nicosia Mall.

Πρόκειται για το JYSK (Γιούσκ) από το οποίο ο Κύπριος καταναλωτής θα έχει πια τη δυνατότητα να προμηθεύεται, ότι χρειάζεται για το σπίτι, στα γνωστά σκανδιναβικά πρότυπα ποιότητας. Η γνωστή Αλυσίδα JYSK (Γιούσκ) προσφέρει μια πλήρη σειρά από προϊόντα ύπνου εξαιρετικής ποιότητας, επίπλων και αξεσουάρ σπιτιού καθώς και κήπου.

Όλα τα προϊόντα JYSK (Γιούσκ) ακολουθούν την φιλοσοφία και τάση της εποχής η οποία επιτάσσει σύγχρονο σχεδιασμό, απλότητα και ποιότητα.

 Ο ετήσιος τζίρος του ομίλου είναι 3,58 δισεκατομμύρια ευρώ. Η ανάπτυξη του είναι από το 1979, έτος λειτουργίας του σταθερή και ελεγχόμενη ενώ το συνολικό προσωπικό του αριθμεί περίπου 23.000 υπαλλήλους. Είναι επίσης "Επίσημος προμηθευτής της Βασιλικής Αυλής", τίτλος που απονέμεται αποκλειστικά σε πρόσωπα ή εταιρείες που συνεργάζονται χρόνια με την βασιλική αυλή στη Δανία.

Η τέλεια πρόταση στο χώρο του ύπνου και της ζωής

JYSK (Γιούσκ) στη γλώσσα των Δανών, σημαίνει «οτιδήποτε προέρχεται από τη Χερσόνησο Jutland, περιοχή καταγωγής του εμπνευστή και ιδρυτή της ξεχωριστής αυτής αλυσίδας Lars Larsen ο οποίος λέει ότι το όνομα αυτό σχετίζεται επίσης με τη μετριοφροσύνη, τη σχολαστικότητα και την ειλικρίνεια, τρεις αξίες με τις οποίες πάντα ταυτιζόταν ο ίδιος. Σημαίνει επίσης αξιοπιστία αλλά και συμφωνία που τηρείται πάντα.

Ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα προϊόντα παραγωγής της JYSK (Γιούσκ) καταλαμβάνουν τα στρώματα, ειδικά στην κατηγορία Gold, όπου εκτός από 25 χρόνια εγγύηση ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να τα δοκιμάσει μέχρι και 100 μέρες, ώστε να αποφασίσει ποιο είδος του ταιριάζει καλύτερα. Όλη η γκάμα των προϊόντων JYSK (Γιούσκ) θα διατίθενται σύντομα στο Nicosia Mall και σε κατοπινό στάδιο, online.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Η τραγωδία στην Τουρκία, η αλληλεγγύη της Ελλάδας και ίσως μια ευκαιρία

«Ούτε πρόκειται να εκτίμησει ο τάγιπ .... Πάντως και δεν ξέρετε πως μιλά για τον δυτικό πολιτισμό ... ...»
Ούτε ένα στο εκατομμυρίο  |  17:41

Ψηφίστηκε ο νόμος για τις εξώσεις

«Διερωτώμαι για την αδιαφορία δεκαετιών, που οι Νομοθέτες μας ανέχονταν την διάκριση της διαφορετικής ...»
YIANNOULIS  |  10:55

Είναι εφικτή η βελτίωση της οδικής νοοτροπίας;

«Το ταχυδρομείο στην Αραδίππου στη Λάρνακα βρίσκεται πάνω στα φώτα τροχαίας. Συνέχεια είναι σταθμευμένα ...»
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ  |  15:20

Η Τουρκία τρυπά στο «8» εξ ονόματος του ψευδοκράτους

«ΤΟΙΣ ΦΡΟΝΙΜΟΙΣ ........ ΟΛΙΓΑ !!!!»
YIANNOULIS  |  11:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X