ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τα brands που υπέγραψαν με Μαρίνα Παραλιμνίου

Η επένδυση ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ θα περιλαμβάνει επίσης και εμπορικό τμήμα με χώρους εστίασης και αναψυχής επισκεπτών και ενοίκων

Της Μαρίας Ηρακλέους

Το καλοκαίρι του 2024 αναμένεται να ανοίξει και επίσημα η Μαρίνα Παραλιμνίου, με τις εργασίες να συνεχίζονται αυτή την περίοδο για την α’ φάση του έργου, που αφορά το οικιστικό κομμάτι. Η επένδυση ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ θα περιλαμβάνει επίσης και εμπορικό τμήμα με χώρους εστίασης και αναψυχής επισκεπτών και ενοίκων.

Μέχρι στιγμής έχουν κλείσει συμφωνίες με τέσσερα brands. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Costa Coffee, το Marks&spencer food το οποίο θα λειτουργεί ως Mini market για να εξυπηρετεί ενοίκους και επισκέπτες. Έχει επίσης κλείσει συμφωνία με τον όμιλο Ζορπά για καφετέρια Coffee Berry, Kayak παγωτά και ιταλικό εστιατόριο.

 

Η εταιρεία είναι σε συζητήσεις και κοντά σε συμφωνία και σύντομα αναμένονται να υπάρχουν νεότερα για άλλα τέσσερα εστιατόρια- ένα ακόμη εστιατόριο fine dining, ένα εστιατόριο θαλασσινών γεύσεων, ένα εστιατόριο fusion κουζίνας και ένα εστιατόριο που θα εμπίπτει στην κατηγορία των casual restaurants.

Όπως αναφέρει στην «Κ» ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Παραλιμνίου Ανθούλης Κουντούρης, ικανοποίηση υπάρχει και όσον αφορά το ενδιαφέρον για το οικιστικό κομμάτι της μαρίνας, καθώς και για τους χώρους ελλιμενισμού σκαφών. Ήδη έχουν κατατεθεί πέραν των 300 αιτημάτων για χώρους ελλιμενισμού. Όσον αφορά το οικιστικό κομμάτι, έχει πωληθεί το 80% των διαμερισμάτων, κυρίως στην εγχώρια αγορά και συγκεκριμένα σε αγοραστές της πρωτεύουσας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση