ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τα είπαν Αβέρωφ - Λεβέντης για τα κέντρα αναψυχής

Τα όσα διεκδικεί ο τομέας των κέντρων αναψυχής είναι αιτήματα που μπορούν να αξιολογηθούν θετικά στη βάση της βελτιωμένης επιδημιολογικής κατάστασης, είπε ο Χ. Γεωργιάδης

ΚΥΠΕ

Συνάντηση με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής είχε την Τετάρτη ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του κόμματος, Χάρη Γεωργιάδη.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε «πως τα όσα διεκδικεί ο τομέας των κέντρων αναψυχής είναι αιτήματα που μπορούν να αξιολογηθούν θετικά στη βάση της βελτιωμένης επιδημιολογικής κατάστασης».

«Ο τομέας των κέντρων αναψυχής, της εστίασης γενικότερα, είναι από τους πιο σημαντικούς στην κυπριακή οικονομία και αναγνωρίζουμε απόλυτα ότι είναι ένας από τους τομείς που πλήγηκε περισσότερο από την πανδημία, την κρίση που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο», ανέφερε.

Πρόσθεσε, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, πως «θα μεταφέρουμε, θα συζητήσουμε τα ζητήματα αυτού του τομέα με την κυβέρνηση, με τη βάσιμη προσδοκία ότι μπορούν να βρεθούν λύσεις που χωρίς να διακυβεύουν την καλή επιδημιολογική πορεία, να διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την οικονομική δραστηριότητα ειδικά για αυτόν το μεγάλο και σημαντικό τομέα».

Ο ΓΓ του Συνδέσμου, Φάνος Λεβέντης, ο οποίος συνοδευόταν στη συνάντηση από μέλη του, είπε πως «παραθέσαμε το αίτημά μας, τεκμηριώσαμε τις θέσεις μας γύρω από το συγκεκριμένο αίτημα το οποίο έχει να κάνει με την επέκταση της ισχύος των διαγνωστικών τεστ που απαιτούνται για να προσέρχεται κάποιος στα κέντρα αναψυχής».

«Πιστεύω ότι οι θέσεις μας έχουν ακουστεί με κατανόηση και αυτό που προσδοκούμε είναι ότι θα μεταφερθούν στο ψηλότερο επίπεδο εκεί που απαιτείται, ώστε να παρθούν οι σωστές αποφάσεις και να έχουμε μια ρύθμιση στο πρόβλημα αυτό όσο το δυνατόν συντομότερα», σημείωσε ο κ. Λεβέντης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση