ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τα SPAR Λάρνακας περνούν από την ERMES στον Ιωαννίδη

Η τιμή πώλησης είναι 1.510.000 ΕΥΡΏ, που συμπεριλαμβάνει εξοπλισμό του καταστήματος και αποθέματα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ο νέος αγοραστής του καταστήματος SPAR στη Λάρνακα είναι η εταιρεία SDT Ioannides Bros Ltd, η οποία θα συνεχίσει τη δραστηριότητα υπό την δική της εμπορική επωνυμία.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου του Ermes Group, η δημόσια Εταιρεία Ermes Department Stores Plc ανακοινώνει ότι, μέσα στα πλαίσια της νέας στρατηγικής της Εταιρείας να μην συνεχίσει τη δραστηριότητα λιανικού εμπορίου τροφίμων, δεδομένου ότι οι αδελφές εταιρείες Argosy Trading Co. Ltd και Cassandra Trading Ltd, μέλη του Ομίλου CTC, είναι εισαγωγείς και μεγάλοι προμηθευτές υπεραγορών και καταστημάτων λιανικού εμπορίου, ως επίσης και περιπτέρων, ξενοδοχείων και εστιατορίων, έχει διαθέσει τη δραστηριότητα του καταστήματος SPAR στη Λάρνακα, ώστε να μην ανταγωνίζεται τους εν λόγω πελάτες τους.

Η τιμή πώλησης είναι €1.510.000, που συμπεριλαμβάνει εξοπλισμό του καταστήματος και αποθέματα. Το τίμημα θα καταβληθεί με την ολοκλήρωση της συναλλαγής που υπολογίζεται να γίνει εντός του πρώτου 15ημέρου του Ιουλίου. Η εξαγορά έτυχε της έγκρισης της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο ΧΑΚ, η συναλλαγή δεν σχετίζεται ούτε επηρεάζει τα συμφέροντα οποιουδήποτε αξιωματούχου της Εταιρείας, και γίνεται σε καθαρά εμπορική βάση. Η εν λόγω συναλλαγή είναι επωφελής για την Εταιρεία, και ως αποτέλεσμα αυτής και με τον τερματισμό των δραστηριοτήτων SPAR στο Ολύμπια Λεμεσού και των δραστηριοτήτων του καταστήματος στη Λεωφόρο Μακαρίου και Κρήτης στη Λευκωσία, η Εταιρεία θα επικεντρωθεί και θα αναπτύξει τις υπόλοιπες δραστηριότητές της.

Το εν λόγω κατάστημα δραστηριοποιείται από τον Οκτώβριο 2018.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση