ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τελευταία ευκαιρία για χορηγία 50% εγγραφής εμπορικού σήματος και βιομηχανικού σχεδίου

Λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου η πέμπτη και τελευταία χρονική περίοδος υποβολής αιτήσεων

ΚΥΠΕ

Άρχισε σήμερα και λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου η πέμπτη και τελευταία χρονική περίοδος υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Ideas Powered for Business SME Fund» του Γραφείου Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
 
Όπως αναφέρει το Τμήμα Εφόρου Εταιριών, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Κύπρου θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία για να υποβάλουν αίτηση και να λάβουν επιχορήγηση 50% του βασικού τέλους εγγραφής των εμπορικών τους σημάτων και των βιομηχανικών τους σχεδίων, προστατεύοντας έτσι τη Διανοητική τους Ιδιοκτησία με μειωμένο κόστος.
 
Οι αιτήσεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του προγράμματος. Εφόσον οι αιτήσεις τύχουν έγκρισης, οι αιτητές μπορούν να προχωρήσουν στην αίτηση εγγραφής των εμπορικών τους σημάτων και βιομηχανικών τους σχεδίων λαμβάνοντας 50% επιστροφή των βασικών τελών αίτησης εγγραφής.
 
Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί σχετικά με τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, το χρονοδιάγραμμα και άλλες πληροφορίες που αφορούν το πρόγραμμα μέσω της ιστοσελίδας Ideas Powered for Business στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://euipo.europa.eu/ohimportal/el/online-services/sme-fund. Στον ίδιο σύνδεσμο μπορεί το κοινό να ενημερωθεί και για τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επικοινωνήσει με τον λειτουργό του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών Παντελή Παντελή στο τηλέφωνο 22404357 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ppandeli@drcor.meci.gov.cy.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση