ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:31
 

Τελευταίες αλλαγές στη φορολογική νομοθεσία της ΕΕ και η εφαρμογή τους στην Βουλγαρία

Δελτίο Τύπου

Η Baker Tilly South East Europe, σε συνεργασία με τη Βρετανική Επιχειρηματική Ένωση Βουλγαρίας και το Ελληνικό επιχειρηματικό συμβούλιο στη Βουλγαρία, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 20 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Sofia Balkan, παρουσίαση με θέμα ‘’Τελευταίες αλλαγές στη φορολογική νομοθεσία της ΕΕ σχετικά με τις τιμές μεταβίβασης και άλλα φορολογικά θέματα και η εφαρμογή τους στη Βουλγαρία’’, υπό την παρουσία διακεκριμένων και εκλεκτών καλεσμένων και συνεργατών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Baker Tilly South East Europe κ. Mάριος Α. Κλείτου, με ένα σύντομο χαιρετισμό, υποδέχτηκε τους καλεσμένους του, επισημαίνοντας την σημαντικότητα αυτών των παρουσιάσεων και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ‘’ η ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων και δεσμών των χωρών με τη Βουλγαρία, βοηθούν σημαντικά στις προσπάθειες του επιχειρηματικού κόσμου ,δείχνοντας μια νέα σημαντική δυναμική στις οικονομικές και εμπορικές συναλλαγές μεταξύ των χωρών’’.

Την εκδήλωση μας τίμησε με την παρουσία του ο πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Σόφια, κος Μάριος Κουντουρίδης ο οποίος απεύθυνε με τη σειρά του χαιρετισμό, ευχαριστώντας την Baker Tilly για την διοργάνωση και εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την διοργάνωση αξιόλογων παρουσιάσεων αφού βοηθούν στην εμβάθυνση των επιχειρηματικών σχέσεων και των δραστηριοτήτων των χωρών στη Βουλγαρία.

Κύριος ομιλητής της παρουσίασης ήταν ο κ. Νεόφυτος Νεοφύτου επικεφαλής του Φορολογικού τμήματος στη Baker Tilly South East Europe, ο οποίος ανέλυσε λεπτομερώς τις τελευταίες εξελίξεις και αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, τις φορολογικές νομοθεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τις τιμές μεταβίβασης αλλά και διάφορα άλλα φορολογικά ζητήματα και την εφαρμογή τους στη Βουλγαρία.

Με το πέρας της παρουσίασης ακολούθησε δεξίωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Μόνο πρόστιμο σε Παπουλή, Μερκή, Σοφρώνη

«Οι οπαδοί της Ανόρθωσης είναι μάλλον επικίνδυνοι, ίσως και οι χειρότεροι τα τελευταία χρόνια. Παλιά ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  18:39

ΥΠΕΣ: Θέλουμε να περιορίσουμε τους οικονομικούς μετανάστες

«Όταν έρθουν στην Κύπρο (στην μισή μας πατρίδα) ακόμα 100,000 Άραβες Πακιστανοί και Αφρικανοί σε λίγα ...»
Leon  |  18:31

Ανέβηκαν 12 σεντ τα καύσιμα σε ένα χρόνο

«Την ίδια ώρα, μερίδα κόσμου που θέλει να κατευνάσει τις ανησυχίες περί αύξησης των τιμών -όπως το Υπουργείο- ...»
YIANNOULIS  |  14:15

Ανέβηκαν 12 σεντ τα καύσιμα σε ένα χρόνο

«Το Κράτος, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΔΕΙ στους πολίτες !!! ΠΑΝΤΑ πέρνει, πέρνει ΠΕΡΝΕΙ !!!!!!!»
YIANNOULIS  |  14:02

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X