ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:23
 

Τερματικά ανέπαφων συναλλαγών σε πρατήρια καυσίμων

Πρόκειται για αυτόματους πωλητές που υποστηρίζουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω e- wallet.

Δελτίο Τύπου

Στην εγκατάσταση νέων τερματικών ανέπαφων συναλλαγών προχωρά η Staroil στα πρατήρια της. Πρόκειται για αυτόματους πωλητές που έχουν τη δυνατότητα υποδοχής contactless καρτών, αλλά και κινητών τηλεφώνων που υποστηρίζουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω e-wallet.

Οι νέες τραπεζικές κάρτες που φέρουν στο μπροστινό τους μέρος την ένδειξη «εκπομπής σήματος», μπορούν πλέον να «επικοινωνούν» ανέπαφα με τα ειδικά τερματικά αποδοχής καρτών για μεγαλύτερη ευκολία. Ο καταναλωτής, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στην οθόνη του τερματικού, το μόνο που έχει να κάνει είναι να πλησιάσει την κάρτα του στο τερματικό, να πληκτρολογήσει τον κωδικό της κάρτας του και να ανεφοδιαστεί με καύσιμα.

Τα νέα τερματικά, αποτελούν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και φιλικά προς τον χρήστη, αναβαθμίζοντας σημαντικά την εμπειρία των καταναλωτών, αφού εκτός από την ταχύτητα στις συναλλαγές δίνει και τη δυνατότητα στον χρήστη να έχει τον απόλυτο έλεγχο στον ανεφοδιασμό. Μέχρι πρότινος, οι πλείστες συναλλαγές μέσω καρτών, δέσμευαν προσωρινά ένα καθορισμένο ποσό στον λογαριασμό του χρήστη, ανεξαιρέτως του ποσού που επέλεγε, και έπειτα του επιστρέφονταν η διαφορά. Πλέον με τα νέα τερματικά αυτό καταργείται, αφού το ποσό που επιλέγει ο χρήστης να ανεφοδιάσει το όχημα του είναι και το τελικό ποσό που θα χρεωθεί στο λογαριασμό της κάρτας του.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Staroil Cyprus κ. Γιώργος Πέτρου σε δηλώσεις του ανάφερε πως: «Η Staroil για ακόμα μια φορά καινοτομεί, εγκαθιστώντας πρώτη στα πρατήρια της τα νέα υπερσύγχρονα τερματικά ανέπαφων συναλλαγών, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Όσο η τεχνολογία γύρω μας αναπτύσσεται, έτσι και εμείς θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε, με νέα προηγμένα συστήματα που έχουν ως κύριο στόχο την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας, αφού οι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται με μεγαλύτερη ταχύτητα, μειώνοντας έτσι τους χρόνους αναμονής στα πρατήρια μας.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Ο Αντώνης τώρα μπορεί να κοιτάζει με τα ματάκια του το μέλλον»

«Ο Ιησούς Χριστος, η Πάναγία θεοτόκος και όλοι οι αγιοι να θεραπεύσουν τον μικρό αντώνη και να γίνει ...»
Μαριος  |  16:44

Η τοποθέτηση του OCCRP για τα περί λιβέλλου

«Γιατί δεν κινούνται νομικά εναντίον της OCCRP αφού νοιώθουν ότι διαβάλλονται παρά μόνο φωνασκούν και ...»
leo  |  14:06

ΗΠΑ: Κυρώσεις σε όσους βοηθήσουν το ιρανικό δεξαμενόπλοιο

«Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα κάνουν οι Αμερικανοί αν το πλοίο ελλιμενιστεί στην Τουρκία. Άραγε ...»
Σοφούλης  |  11:55

Πάει για κατάθεση στην αστυνομία ο Μητροπολίτης Μόρφου

«Δίωξη κατά των 38 αυτόκλητων υπερασπιστών του σεβασμιότατου Μόρφου, θα πρέπει να εξασκήσει η Εισαγγελία ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:56

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X