ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:35
 

Τερματικά ανέπαφων συναλλαγών σε πρατήρια καυσίμων

Πρόκειται για αυτόματους πωλητές που υποστηρίζουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω e- wallet.

Δελτίο Τύπου

Στην εγκατάσταση νέων τερματικών ανέπαφων συναλλαγών προχωρά η Staroil στα πρατήρια της. Πρόκειται για αυτόματους πωλητές που έχουν τη δυνατότητα υποδοχής contactless καρτών, αλλά και κινητών τηλεφώνων που υποστηρίζουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω e-wallet.

Οι νέες τραπεζικές κάρτες που φέρουν στο μπροστινό τους μέρος την ένδειξη «εκπομπής σήματος», μπορούν πλέον να «επικοινωνούν» ανέπαφα με τα ειδικά τερματικά αποδοχής καρτών για μεγαλύτερη ευκολία. Ο καταναλωτής, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στην οθόνη του τερματικού, το μόνο που έχει να κάνει είναι να πλησιάσει την κάρτα του στο τερματικό, να πληκτρολογήσει τον κωδικό της κάρτας του και να ανεφοδιαστεί με καύσιμα.

Τα νέα τερματικά, αποτελούν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και φιλικά προς τον χρήστη, αναβαθμίζοντας σημαντικά την εμπειρία των καταναλωτών, αφού εκτός από την ταχύτητα στις συναλλαγές δίνει και τη δυνατότητα στον χρήστη να έχει τον απόλυτο έλεγχο στον ανεφοδιασμό. Μέχρι πρότινος, οι πλείστες συναλλαγές μέσω καρτών, δέσμευαν προσωρινά ένα καθορισμένο ποσό στον λογαριασμό του χρήστη, ανεξαιρέτως του ποσού που επέλεγε, και έπειτα του επιστρέφονταν η διαφορά. Πλέον με τα νέα τερματικά αυτό καταργείται, αφού το ποσό που επιλέγει ο χρήστης να ανεφοδιάσει το όχημα του είναι και το τελικό ποσό που θα χρεωθεί στο λογαριασμό της κάρτας του.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Staroil Cyprus κ. Γιώργος Πέτρου σε δηλώσεις του ανάφερε πως: «Η Staroil για ακόμα μια φορά καινοτομεί, εγκαθιστώντας πρώτη στα πρατήρια της τα νέα υπερσύγχρονα τερματικά ανέπαφων συναλλαγών, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Όσο η τεχνολογία γύρω μας αναπτύσσεται, έτσι και εμείς θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε, με νέα προηγμένα συστήματα που έχουν ως κύριο στόχο την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας, αφού οι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται με μεγαλύτερη ταχύτητα, μειώνοντας έτσι τους χρόνους αναμονής στα πρατήρια μας.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Όχημα αναποδογυρίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

«Καλό είναι να ελεγχούμε τις πηγές μας, πριν βάζουμε τις ειδήσεις. Δεν απεγκλωβίστηκε ο οδηγός, αλλά ...»
Κ  |  11:17

Αβέρωφ σε Άντρο: Δεν βρήκε μια καλή κουβέντα για τον τόπο του

«Όταν μιλούν οι απόφοιτοι της σχολής …Γκαίμπελς να έχετε και τα δυο αφτιά ανοικτά, …για να μπαίνουν οι ...»
Ai Em  |  10:23

Λακκοτρύπης: Προχωρά κανονικά η ανάπτυξη του Αφροδίτη

«Παίξε σωστό παιγνίδι υπουργέ .....»
ΑΚΑ  |  09:45

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X