ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

The STEAMers TECH Academy

Μια συνεργασία του Οργανισμού Νεολαίας με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής

Δελτίο Τύπου

Αυτό το καλοκαίρι, οι νέοι της Κύπρου έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πλήθος γνώσεων, να κερδίσουν μοναδικές, πρωτόγνωρες εμπειρίες, να αναπτύξουν καινούργιες δεξιότητες και παράλληλα να εμπλουτίσουν και να ενδυναμώσουν το βιογραφικό τους.

Όλα αυτά μέσα από το The STEAMers TECH Academy που αποτελεί σύμπραξη του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ) με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής (Cyprus Computer Society – CCS).

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απαρτίζεται από σειρά ταχύρρυθμων εργαστηρίων σε ψηφιακές δεξιότητες και θεματικές STEM και απευθύνεται σε νέους από 18 μέχρι 35 ετών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εργαστήρια πάνω σε βασικές δεξιότητες πληροφορικής ECDL, προγραμματισμού (Python & C++), ρομποτικής (Arduino & Lego), επεξεργασίας εικόνας (Photoshop & Gimp), σχεδιασμού ιστοσελίδας και πολλές άλλες συναρπαστικές θεματικές τεχνολογίας και STEM.

Το TECH Academy θα πραγματοποιθεί σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Αμμόχωστο, Πάφο και Αγρό, σε απογευματινό χρόνο και οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε έναν από τους 2 κύκλους διεξαγωγής. Ο κάθε κύκλος εργαστηρίων θα έχει διάρκεια 2 εβδομάδες, με τον πρώτο κύκλο να αρχίζει στις 28 Ιουνίου και τον δεύτερο στις 12 Ιουλίου.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Περισσότερα στο https://thesteamers.onek.org.cy/steamer-tech-academy/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση