ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Themis: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά ΜΕΔ 2,2 δις από την Τρ. Κύπρου

Προωθητική Ενέργεια

Δυναμικά εισήλθε στον κλάδο των μη εξυπηρετούμενων δανείων η Themis Portfolio Management Holdings Ltd, η οποία προχώρησε στην εξαγορά από την Τράπεζα Κύπρου, Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων με Συμβατικό Υπόλοιπο αξίας 2,2 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η Themis Portfolio Management Holdings Ltd συνεχίζει να προσφέρει βιώσιμες λύσεις  βασισμένες σε μελέτες από επαγγελματίες του κλάδου και προσαρμοσμένες στα οικονομικά  δεδομένα της κάθε περίπτωσης. Από τους βασικούς άξονες των υπηρεσιών που προσφέρει είναι η διαφάνεια στις διαδικασίες που ακολουθούνται, γεγονός που την καθιστά ως έναν από τους πλέον αξιόπιστους οργανισμούς στην αγορά των ΜΕΔ στην Κύπρο.

Έμπειρο προσωπικό, ολοκληρωμένες υπηρεσίες
Η Themis Portfolio Management Holdings Ltd αποτελείται από μία ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων και έμπειρων επαγγελματιών, οι οποίοι με υπευθυνότητα και ακεραιότητα, προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες, με συμβουλές και καθοδήγηση σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συνεχή επικοινωνία και αξιολόγηση των δεδομένων της  κάθε περίπτωσης ξεχωριστά, όπως επίσης και με την υποβολή προτάσεων που επικεντρώνονται σε βιώσιμες λύσεις. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και την προηγμένη τεχνολογία, με ειλικρινή επικοινωνία και θέτοντας τον δανειολήπτη στο επίκεντρο, η εταιρεία παρέχει τις καλύτερες δυνατές λύσεις στους πελάτες της. 

Λίγα λόγια για τη Themis Portfolio Management Holdings Ltd
Η Themis Portfolio Management Holdings Ltd, ανέλαβε τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων της Τράπεζας Κύπρου, τα οποία αποκτήθηκαν μέσω των επενδυτικών ταμείων που είναι συνδεδεμένα με την Pacific Investment Management Company LLC (PIMCO). H εταιρεία εφαρμόζει μεθόδους εξυπηρέτησης δανείων, με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη, τη δικαιοσύνη και τη διαφάνεια. H Themis καλύπτει όλα τα στάδια διαχείρισης του χρέους, από την επιμέλεια  χαρτοφυλακίου και τον σχεδιασμό στρατηγικής, έως τις εσωτερικές λειτουργίες χαρτοφυλακίου και τη διαχείριση τρίτων.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση