ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τι αλλάζει στο δρομολόγιο Gatwick - Λάρνακα και οι νέοι προορισμοί της Easyjet

Ανακοινώσεις για νέα δρομολόγια αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υφυπουργείου Τουρισμού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την απόφαση της αεροπορικής εταιρείας British Airways για μετατροπή των δρομολογίων Gatwick - Larnaca σε ολόχρονα δρομολόγια ανακοίνωσε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Υφυπουργείο Τουρισμού, επισημαίνοντας ότι, η βελτίωση της αεροπορικής σύνδεσης της χώρας μας ειδικά τους χειμερινούς μήνες, αποτελεί προτεραιότητα.

Σε προηγούμενη ανακοίνωση του το Υφυπουργείο γνωστοποίησε την απόφαση της αεροπορικής εταιρείας Easyjet για έναρξη πτήσεων από το αεροδρόμιο του Μπέλφαστ προς Λάρνακα από τις 02/05/24, κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Κυριακή.

Σε επίσημη ανακοίνωση του Υφυπουργείου αναφέρεται ότι, «η εξαγγελία της EasyJet για τοποθέτηση δύο νέων δρομολογίων, από το Μπέλφαστ και τη Γλασκώβη που αποτελεί αποτέλεσμα προηγούμενων επαφών, είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαιτέρως, όπως και η ενημέρωση από την British Airways για μετατροπή των πτήσεων Λάρνακα – Gatwick σε δρομολόγια που θα εκτελούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Εξαιρετικά σημαντική είδηση είναι επίσης και η επέκταση των προγραμμάτων των κολοσσών της τουριστικής αγοράς τόσο σε διάρκεια όσο και σε προσφερόμενες θέσεις που ήτανε το ζητούμενο για εμάς».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση αναμένεται ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις σε σχέση με την τοποθέτηση νέων δρομολογίων από άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Οι ανακοινώσεις έγιναν μετά το τέλος της τουριστικής έκθεσης WTM, στο Λονδίνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση