ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τις προοπτικές και τις προτεραιότητες της ΑΛΚ συζήτησαν Καρούσος - Στυλιανού

Ο νέος Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου διαβεβαίωσε τον Υπουργό για τη βούλησή του, όπως συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ Υπουργείου και Αρχής

ΚΥΠΕ

Το όραμα και τις προοπτικές της Αρχής Λιμένων Κύπρου (ΑΛΚ), ως επίσης και τους άξονες προτεραιότητας και δράσης, που θα προωθήσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής, σε πλήρη και αγαστή συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο, συζήτησαν την Πέμπτη ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΛΚ, Δρ. Αντώνης Στυλιανού, σύμφωνα με δελτίο Τύπου.

Όπως αναφέρεται, ο νέος Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου διαβεβαίωσε τον Υπουργό για τη βούλησή του, όπως συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ Υπουργείου και Αρχής, ούτως ώστε να προωθηθούν τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της Αρχής, αλλά και η ευρύτερη κρατική στρατηγική σε κλίμα που συμβάλλει θετικά προς υλοποίηση των στόχων και του οράματος της ΑΛΚ.

Ο Υπουργός σημείωσε τον σημαίνοντα ρόλο, που διαδραματίζει η Αρχή και τόνισε την αναγκαιότητα όπως η ΑΛΚ επιτείνει την αξιοποίηση του ρυθμιστικού και εποπτικού της ρόλου και τη συνέχιση της συνεργασίας που υπάρχει με το Υπουργείο.

Εξάλλου, σε εθιμοτυπική συνάντηση, που είχε ο Δρ. Στυλιανού με τον Διοικητή της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, Ανδρέα Συμεού, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις σχέσεις ΑΛΚ και Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, σε ένα ιδιαίτερα παραγωγικό κλίμα και από τις δυο πλευρές.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, ο Δρ. Στυλιανού εξήρε την αγαστή συνεργασία της ΑΛΚ με τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία και εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτή θα προαχθεί ακόμη περισσότερο, τονίζοντας τη σημαντική αξία που έχει ως ένα από τα πλέον εξειδικευμένα τμήματα της Αστυνομίας Κύπρου.

Από την πλευρά του ο Διοικητής της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας επιβεβαίωσε τη συνεργασία αυτή και διαβεβαίωσε ότι η υπηρεσία του παραμένει σταθερά πιστή στην επιτέλεση του έργου της, που περιλαμβάνει τόσο θαλάσσιες περιπολίες όσο και χερσαίες εντός των λιμενικών χώρων και μαρίνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση