ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το 1ο Top Trends Outlet στην Κύπρο έρχεται στο Neo Plaza

Στο πορτφόλιο της εταιρείας τα υποδήματα SKECHERS και η συλλογή ενδυμάτων RUSSELL ATHLETIC

Δελτίο Τύπου

Σε απόσταση αναπνοής ο Σεπτέμβρης και το Neo Plaza ετοιμάζει την επίσημη έναρξη των εργασιών του, ενισχύοντας δυναμικά την παρουσία του, συνεργαζόμενο με την εταιρεία Top Trends και φέρνει στους χώρους του, το πρώτο Top Trends Outlet στην Κύπρο.

Η εταιρεία Top Trends A.E. η οποία εισάγει και διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα και τις συλλογές Performance Division & Lifestyle υποδημάτων SKECHERS, τη συλλογή ενδυμάτων RUSSELL ATHLETIC, τις μπάλες, τις μπασκέτες και τον αθλητικό ρουχισμό της SPALDING, τα είδη πινγκ-πονγκ STIGA, τη συλλογή αθλητικών & outdoor υποδημάτων HI-TEC, τις μπότες MAGNUM, και διανέμει κατ' αποκλειστικότητα τα παιδικά & βρεφικά παπούτσια CROCODILINO στήνει το πρώτο της Outlet στο Neo Plaza.

Mια νέα Fashion εποχή εγκαινιάστηκε πρόσφατα για την εταιρεία. Με την είσοδο των σημάτων της Juicy Couture, καθώς και των Franklin & Marshall και MCS Marlboro Classics στο πορτφόλιο της!

Πρόκειται για brands με αυθεντικό sportswear feel και έντονη την αίσθηση της αυθεντικότητας. Ο συνδυασμός υψηλής τεχνολογίας, στυλ και νεωτερικότητας, προσφέρουν αγαπημένα sportswear προϊόντα με αισθητική, άνεση και λογικές τιμές.

Το Neo Plaza, χωροθετημένο σε πεδίο 55.000 τ.μ. και σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από το κέντρο της Λευκωσίας, στον κυκλοφοριακό κόμβο της Κοκκινοτριμιθιάς και θα αποτελείται από 45 καταστήματα μόδας, εστίασης και ψυχαγωγίας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση