ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου πρωτοπορεί με τη νέα του διαφημιστική καμπάνια με τίτλο ''We Embrace''

Δελτίο Τύπου

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, είναι υπερήφανο για την ποικιλομορφία που χαρακτηρίζει την κοινότητά του. Μια κοινότητα πέραν των 38,000 φοιτητών, με σχεδόν 200 χρόνια ιστορίας και ακαδημαϊκής αριστείας.

Θέλοντας να προβάλει το έργο και τα ιδανικά του, το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου μέσα από τη δέσμευσή του για την προώθηση ίσων ευκαιριών και ίσης μεταχείρισης, διαφορετικότητας και συμπερίληψης σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του, εμπνεύστηκε και δημιούργησε τη νέα διαφημιστική καμπάνια με βάση τον κεντρικό πυρήνα ενός πανεπιστημίου χωρίς αποκλεισμούς.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus δημι­ουργεί και ενισχύει μια κουλτούρα ένταξης χωρίς αποκλεισμούς. Πρεσβεύει τον πο­λιτισμό, αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα αλλά και την ποικιλομορφία που χαρακτη­ρίζει την κοινότητά του και αναγνωρίζει την αξία που αυτή προσδίδει στην πανεπι­στημιακή ζωή.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο, το οποίο είναι βασισμένο στην κεντρική ιδέα ''We Embrace''.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus είναι ένα μοναδικό μοντέλο κυπριακής και βρετανικής ανώτατης εκπαίδευσης. Βρίσκεται υπό την ακαδημαϊκή ομπρέλα του University of Central Lancashire (UCLan UK), το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο αξιόλογα δημόσια πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, με σχεδόν 200 χρόνια ιστορίας στη βρετανική Εκπαίδευση. Παράλληλα, είναι πλήρως αδειοδοτημένο από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης στην Κύπρο.

Το Πανεπιστήμιο UCLan κατατάσ­σεται στο 6,5% των καλύτερων πανεπιστημίων παγκοσμίως (CWUR 2020/21).

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Ακόμα μία χρονιά τα METRO στηρίζουν έμπρακτα τα αδέσποτα ζώα της Κύπρου.
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ