ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα EU ECOLABEL στα φυλλάδια των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Από την 8η Αυγούστου ξεκίνησε η εκτύπωση των φυλλαδίων

Δελτίο Τύπου

Το περιβάλλον και η προστασία του αποτελούν συνεχές μέλημα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζουν με συνέπεια, τόσο για το παιδί και την κοινωνία όσο και για το περιβάλλον, από τις 08/08 ξεκίνησαν την εκτύπωση των φυλλαδίων τους σε οικολογικό χαρτί, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Όλα τα φυλλάδια των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ τυπώνονται πλέον σε χαρτί με το ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα EU ECOLABEL, το οποίο απονέμεται σε υπηρεσίες και προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Αυτό συμβαίνει ύστερα από ενδελεχείς ελέγχους, τους οποίους διενεργούν ανεξάρτητοι φορείς με αυστηρά οικολογικά κριτήρια. Τα φυλλάδια των Υπεραγορών φέρουν το σήμα, το οποίο πιστοποιεί ότι το χαρτί τους είναι κατασκευασμένο με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους και φυσικά, ανακυκλώσιμο.

Ύστερα από τη δυνατή καμπάνια τους για το πλαστικό, με στόχο την αφύπνιση του κόσμου για την αλόγιστη χρήση του και την ανάγκη μείωσής της, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ προχωρούν σε ακόμα μία δραστική πρωτοβουλία, αυτή τη φορά με θέμα το χαρτί. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβουμε όλοι ότι με μικρά βήματα μπορούμε να πετύχουμε μεγάλες αλλαγές. Φροντίζοντας το περιβάλλον, συμβάλλουμε στην καλύτερη ποιότητα ζωής της κοινωνίας, της χώρας και ολόκληρου του πλανήτη μας.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ έχει στόχο, τόσο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τους νοσούντες και τις οικογένειές τους, όσο και για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.

Με χρηματική δωρεά στη Στέγη Ευγηρίας «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ, η φαρμακοβιομηχανία Remedica

Η εταιρεία θα συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο στην κοινωνία και να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας αλλά και των ευάλωτων ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X