ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το Last Mile των Logistics έχει πλέον όνομα και είναι Fetch Now

Δελτίο Τύπου

Τη νέα υπηρεσία Fetch Now για καταστήματα λιανικού εμπορίου και e-shops λανσάρει η πλατφόρμα Fetch στην Κύπρο.

Η πλατφόρμα Fetch λειτούργησε για πρώτη φορά στην Κύπρο τον Μάιο του 2020 και έθεσε τον νέο τρόπο αγοράς και παράδοσης προϊόντων στον τομέα του Retail. Η Fetch είναι η πρώτη πλατφόρμα στην Κύπρο όπου οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να παραγγείλουν διαδικτυακά και να λάβουν τα προϊόντα που παραγγέλλουν στην πόρτα τους σε λιγότερο από μία ώρα!

Η νέα υπηρεσία Fetch Now, δίνει στα συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικού εμπορίου και e-shops της πλατφόρμας Fetch, την δυνατότητα να παραδώσουν τα προϊόντα τους στους καταναλωτές αμέσως, προσφέροντας έτσι μια εξαιρετική αγοραστική εμπειρία στα δικά τους κανάλια πώλησης, χωρίς να χρειάζεται να αναλάβουν το κομμάτι της διανομής. Τα συνεργαζόμενα καταστήματα μπορούν μέσω του Fetch Now να παραδίδουν τις δικές τους παραγγελίες, σε χρόνο ρεκόρ και να διαχειρίζονται με επιτυχία τις παραδόσεις τους.

Οι αγορές από τα αγαπημένα σας καταστήματα και e-shops, τώρα πλέον και μέσω των δικών τους καναλιών πώλησης, θα φτάνουν στην πόρτα σας μέσα σε περίπου μία ώρα, χάρη στη νέα υπηρεσία Fetch Now, που έρχεται για να κάνει τις διαδικτυακές αγορές ακόμη πιο ελκυστικές.

Οι καταναλωτές που πραγματοποιούν διαδικτυακές αγορές από συνεργαζόμενα καταστήματα, στις πόλεις όπου έχει παρουσία η πλατφόρμα Fetch, θα μπορούν κατά την ολοκλήρωση της αγοράς τους να επιλέξουν την παραλαβή των προϊόντων τους αμέσως, επιλέγοντας την μέθοδο παράδοσης Fetch Now. Ακολούθως, κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο που θα λάβουν, θα μπορούν να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο την πορεία της παράδοσης.

Η υπηρεσία Fetch Now συνδέει τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές με το ταχύτερο και πιο αξιόπιστο δίκτυο παράδοσης στην Κύπρο. Είναι ένα πρόσθετο κανάλι διανομής το οποίο σε συνδυασμό με την υπηρεσία της GAP AKIS Express ένα κατάστημα ή ένα e-shop θα έχει μία ολοκληρωμένη λύση διανομής που καλύπτει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών.

Στα δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Κυπριακή αγορά, η πλατφόρμα Fetch έχει ήδη εντάξει περισσότερα από 800 συνεργαζόμενα καταστήματα, πάνω από 400,000 μοναδικά προϊόντα λιανικής και περισσότερους από 30 τομείς στο Retail, όπου οι καταναλωτές έχουν να  επιλέξουν, να αγοράσουν και να τα παραλάβουν στην πόρτα τους σε χρόνο ρεκόρ.

Η υπηρεσία Fetch Now είναι ιδανική για e-shops και καταστήματα λιανικού εμπορίου.

Η πλατφόρμα Fetch και η υπηρεσία Fetch Now είναι μέλος του Ομίλου GAP Vassilopoulos.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση