ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πού ανοίγει ξενοδοχείο η Accor στην Λάρνακα (φωτογραφίες)

Το πρώην Michael's hotel μπαίνει στην οικογένεια Accor Group και θα φέρει την επωνυμία Mercure beach hotel Larnaca

Της Μαρίας Ηρακλέους

Σε λιγότερο από έξι μήνες αναμένεται να ανοίξει για το κοινό το νέο ξενοδοχείο της Solaar Hospitality (πρώην Michael's Beach Hotel) στον δρόμο Λάρνακας- Δεκέλειας. Η νέα προσθήκη στον ξενοδοχειακό χάρτη της πόλης, θα φέρει την υπογραφή διεθνούς αλυσίδας στον τομέα της φιλοξενίας και θα λειτουργήσει τον Απρίλιο του 2023 υπό την επωνυμία Mercure Beach Hotel Larnaca. Πρόκειται για brand της Accor Group (Sofitel, Novotel, Orient Express).  Η συμφωνία με την Solaar Hospitality, η οποία θα έχει τη διαχείριση του ξενοδοχείου θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή στο χώρο του ξενοδοχείου. Η «Κ» επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου από τον γενικό διευθυντή της εταιρείας Solaar Hospitality, Ανδρέα Σοφοκλέους.

Η νέα πενταώροφη μονάδα θα διαθέτει 60 δωμάτια- μικρό αριθμό σουιτών και τρεις επαύλεις στον ίδιο χώρο και θα έχει συνολική χωρητικότητα 120 κλινών. Τα περισσότερα δωμάτια, όπως και οι επαύλεις, θα έχουν θέα τη θάλασσα. Στο ισόγειο χώρου του ξενοδοχείου θα υπάρχει επίσης χώρος για υπηρεσίες σπα (τζακούζι και σάουνα) και γυμναστήριο. Θα υπάρχει επίσης εστιατόριο το οποίο θα προσφέρει φαγητό Mediterranean fusion. Στην οροφή του ξενοδοχείου θα λειτουργεί υπαίθριο μπαρ, καθώς και beach bar και pool bar.

Το target group του ξενοδοχείου θα είναι κυρίως οικογένειες εγχώριας και ξένης αγοράς και οι διανυκτερεύσεις θα προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές. Στους χώρους του ξενοδοχείου θα προσφέρεται η δυνατότητα διεξαγωγής γάμων και επαγγελματικών συνεδρίων και συναντήσεων. 

 Η νέα μονάδα στην Λάρνακα αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης και στις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής, οι οποίες ενισχύονται μετά και την αναβάθμιση του λιμανιού και μαρίνας της πόλης, αλλά και με άλλες επενδύσεις στον τουριστικό τομέα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση