ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:05
 

To νέο Peugeot 508 κάνει την εμφάνιση του

Με την υπογραφή της GEO Pavlides Automotive

Δελτίο Τύπου

Σε μια εκδήλωση που έσφυζε από γαλλική φινέτσα και λεπτότητα η Geo Pavlides παρουσίασε σήμερα το ολότελα νέο Peugeot 508. Ένα αυτοκίνητο με δυναμικό σχήμα που καταφέρνει να είναι η επιτομή της κομψής σιλουέτας έχει ήδη πάρει δυο βραβεία για το σχεδιασμό του, και ένα ακόμα για το εσωτερικό του.

Το Ολότελα Νέο Peugeot 508 είναι ένα πραγματικά αισθησιακό αυτοκίνητο που με την τεχνολογική υπεροχή του, τον εξοπλισμό και την ποιότητα κατασκευής του έχει κερδίσει επάξια την κορυφή. Πολυβραβευμένοι κινητήρες, αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων, συνδεσιμότητα και ηλεκτρονικός εξοπλισμός το ανεβάζουν στην κορυφή, όχι μόνο της κατηγορίας του. Το Νέο Peugeot 508 έχει ένα εξαιρετικό μέλλον γιατί έχει σχεδιαστεί από την αρχή για να είναι και ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Πριν το τέλος του χρόνου θα παρουσιαστούν και οι υβριδικές εκδόσεις,plug in hybrid, και οι εντελώς ηλεκτρικές, όπως επίσης και το Peugeot 508 Sports Engineered με τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες και απόδοση 400 ίππων.

Για την Geo Pavlides Automotive, κάθε καινούριο μοντέλο είναι άλλη μια ευκαιρία για γιορτή. Από το1929 που η General Motors εμπιστεύτηκε την GEO Pavlides και την όρισε αντιπρόσωπο της στην Κύπρο, η εταιρεία έχει μεγαλώσει, έχει εξελιχτεί σε ένα από τους πιο μεγάλους Ομίλους στον χώρο το αυτοκινήτου.

Για 90 χρόνια, η Geo Pavlides λειτουργεί με αρχές που στηρίζονται πάνω σε ανθρώπινες αξίες. Ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει καταλυτικό ρόλο στην εταιρεία αφού πελάτες, συνεργάτες και συνάδελφοι κατάφεραν να νιώθουν μια μεγάλη οικογένεια. Φέτος αυτή η μεγάλη οικογένεια γιορτάζει με ένα επετειακό μήνα, γεμάτο εκπλήξεις και προσφορές.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Το τραγικό απόφθεγμα

«"...Όπως ήταν αναμενόμενο και οι τρεις ομάδες διέψευσαν την εμπλοκή τους στο καταγγελλόμενο σκάνδαλο. ...»
Χρίστος  |  09:57

Α. Δημητριάδης στην «Κ» - Πώς οι 6.082 ιδιοκτήτες γης μπορούν να σώσουν το Βαρώσι

«Μετα που λογω των ενεργειων του κυριου δημητριαδη το ευρωπαικο δικαστηριο και το διεθνες δεν δέχονται ...»
Ντόμπρος Kελαήδης  |  00:09

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X