ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το ΟΝΕ ανάμεσα στα 21 καλύτερα έργα στον κόσμο

Το πρωτοποριακό έργο έχει συμπεριληφθεί σε ειδική έκθεση-αφιέρωμα

Δελτίο Τύπου

Ανάμεσα στα καλύτερα έργα παγκοσμίως, τα οποία θα ολοκληρωθούν μέσα στο 2021, βρίσκεται το μοναδικό έργο ONE της εταιρείας Pafilia Property Developers Ltd.

Το πρωτοποριακό αυτό έργο, έχει συμπεριληφθεί σε ειδική έκθεση-αφιέρωμα που ετοιμάστηκε και προβάλλεται από το παγκοσμίου φήμης κανάλι Β1Μ, το οποίο εξειδικεύεται και εστιάζει το περιεχόμενο του στην Αρχιτεκτονική και την Μηχανική Επιστήμη.

Αξίζει τα τονιστεί ότι στο εν λόγω αφιέρωμα, οι συντελεστές του αναδεικνύουν τις αντίξοες συνθήκες τις οποίες αντιμετώπισε ο κλάδος των κατασκευών σε ολόκληρο τον κόσμο την περασμένη χρονιά, οι οποίες ωστόσο δεν ήταν αρκετές για να ανατρέψουν την ολοκλήρωση όλων αυτών των πρωτοποριακών έργων.

Το ONE, που είναι το ψηλότερο παραθαλάσσιο κτίριο στην Μεσόγειο, φιγουράρει και κατατάσσεται ανάμεσα σε έργα παγκοσμίου φήμης και μοναδικότητας στην κατασκευή και αρχιτεκτονική, όπως αυτού των κάθετων κήπων στην περιοχή του Huanggang, των κεντρικών γραφείων της DJI στην Κίνα που σχεδιάστηκαν από το διεθνές αρχιτεκτονικό γραφείο Fosters + Partners, τον εντυπωσιακό πλωτό κήπο της Νέας Υόρκης, το νέο θεματικό Πάρκο και θέρετρο της Universal Studio, το μεγαλεπήβολο εργοστάσιο παραγωγής της εταιρείας TESLA, του Πύργου της Elizabeth γνωστού ως Big Ben το οποίο πρόσφατα έχει ανακαινισθεί, καθώς και πολλών άλλων γνωστών έργων.

Η κα Ευαγγελία Ηλιάδη εκτελεστική Διευθύντρια της εταιρείας Pafilia Property Developers δήλωσε:

“Η προβολή, η ανάδειξη και η κατάταξη του ΟΝΕ στην κατηγορία των έργων παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτονικής και κατασκευαστικών έργων, αποδεικνύει ξεκάθαρα για ακόμη μία φορά την αναβάθμιση και την αλλαγή που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον κατασκευαστικό τομέα της χώρας μας.

Νιώθουμε ιδιαίτερα ευτυχείς που ένα δικό μας έργο έχει συμβάλει προς την κατεύθυνση αυτή και αισθανόμαστε περήφανοι που μέσα από τα έργα μας αναδεικνύεται η χώρα μας και προβάλλεται ως ελκυστικός προορισμός για τους επενδυτές ακινήτων. Είναι επίσης ιδιαίτερα τιμητικό το γεγονός ότι έργα μας αναγνωρίζονται από διεθνή ΜΜΕ με ειδίκευση στον κλάδο των ακινήτων και τα κατατάσσουν μαζί με άλλα έργα του εξωτερικού.

Αναμφίβολα η κατασκευή τέτοιων πολύπλοκων και πολυσύνθετων έργων τα οποία εμπεριέχουν ψηλό επιχειρηματικό ρίσκο και μεγάλο ύψος επένδυσης, αφήνουν ανεξίτηλο το αποτύπωμα τους και αποτελούν διαχρονικό ορόσημο της προόδου του τομέα των ακινήτων. Έργα βεβαίως, τα οποία για να μπορέσουν να υλοποιηθούν σε μια μικρή χώρα όπως την δική μας, χρειάζεται η ύπαρξη ορθών πολιτικών από την πλευράς του κράτους, καθώς και επενδυτικών εργαλείων και προγραμμάτων”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Το πολιτικό απόθεμα τελειώνει στον ΔΗΣΥ

«"Η απουσία ελπίδας, η έλλειψη στρατηγικής και το αφήγημα του παρελθόντος" και προσθέτω, και τα σκάνδαλα ...»
ΑΚΑ  |  10:43

Τι φέρνει η επίσκεψη Μπορέλ

«Ζοζέπ Μπορέλ, ένας φοβιτσιασμένος και καλοπληρωμένος υπάλληλος της ΕΕ που στο άκουσμα και μόνο του ονόματος ...»
ΑΚΑ  |  10:40

Οι απαντήσεις του Προέδρου για τα ταξίδια στις Σεϋχέλλες

«Πότε επιτέλους θα αντιληφθεί ο πρόεδρος της ΚΔ ότι ξεπέρασε κάποια όρια και ότι είναι ώρα να παραιτηθεί, ...»
ΑΚΑ  |  20:16

Κυκλοφορούσε με κορωνοϊό - Στη δουλειά με συμπτώματα

«πραγματικα γιατι δεν καταδικαζουν καποιο σε φυλακιση . ειναι εγλημα εναντια στην ανθρωποτητα αυτο »
chris  |  10:45

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση