ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το πολυβραβευμένο δίκτυο της Epic με υπερταχύτητες 5G

Η Epic, αξιοποιώντας τα δίκτυα νέας γενιάς, μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τις απίστευτες δυνατότητες του!

Προωθητική Ενέργεια

Μία νέα εποχή ξεκινά σήμερα, με το #1 δίκτυο κινητής in test στην Κύπρο να «σπάει» ακόμη μία φορά τα όρια της ταχύτητας, λανσάροντας το Epic 5G!

Η Epic, αξιοποιώντας τα δίκτυα νέας γενιάς, φέρνει ένα πιο δυνατό, πιο αξιόπιστο και πιο γρήγορο mobile internet και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τις απίστευτες δυνατότητες του! Το Epic 5G θα προσφέρει στους συνδρομητές απίστευτα γρήγορες ταχύτητες που μπορεί να ξεπεράσουν και το 1Gbps, ταυτόχρονη σύνδεση πολύ περισσοτέρων συσκευών, που θα ενισχύσει την τεχνολογία internet of things και πολλές πρακτικές εφαρμογές που θα διαφοροποιήσουν ριζικά το πώς κάνουν τα πράγματα μέχρι σήμερα.

Θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάζουν και να ανεβάζουν αρχεία στο δευτερόλεπτο, να κάνουν post άμεσα και να μοιράζονται κάθε στιγμή με όποιον θέλουν, όποτε θέλουν, με τις βιντεο-κλήσεις να πραγματοποιούνται με άριστη ποιότητα ήχου και εικόνας.

Το live streaming μεγάλων γεγονότων ή το streaming ταινιών και σειρών γίνεται πιο γρήγορο και πιο ευκρινές, ενώ οι παίκτες στο online gaming θα απολαμβάνουν μεταξύ άλλων υπεργρήγορη συνδεσιμότητα με σχεδόν μηδενική καθυστέρηση στην απόκριση, που βελτιώνουν ουσιαστικά την γενική εμπειρία του χρήστη.

Με το Epic 5G, επωφελούνται όλοι: απλοί καταναλωτές, επιχειρήσεις και όλοι οι παραγωγικοί τομείς της οικονομίας, απολαμβάνοντας μεγαλύτερη ελευθερία και αξιοπιστία, ταχύτερες λήψεις δεδομένων, ανταπόκριση σε πραγματικό χρόνο, ακόμη και στους πιο πολυσύχναστους χώρους.

Η συνδεσιμότητα με υπερταχύτητες 5G παρέχει απεριόριστες δυνατότητες εξέλιξης σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας μας, με πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσµα ευκαιριών καθώς αποτελεί την κινητήρια δύναμη για τη ψηφιακή οικονομία.

Το δίκτυο 5G της Epic ξεκλειδώνει έναν νέο, θαυμαστό κόσμο. Το Epic 5G μπαίνει δυναμικά στη ζωή μας προσφέροντας μας αμέτρητες δυνατότητες και νέες εμπειρίες, προς όφελος τόσο της κοινωνίας όσο και της οικονομίας.

Τους προηγούμενους μήνες η Epic κατέκτησε τέσσερις συνολικά διακρίσεις από διεθνείς οργανισμούς μετρήσεων και ελέγχου δικτύων για την ταχύτητα και ποιότητα του δικτύου της, που την ανέδειξαν ως το #1 δίκτυο κινητής στην Κύπρο. Με το Epic 5G, η Epic αποδεικνύει στην πράξη τη δέσμευση της να παρέχει στους συνδρομητές της εξαιρετικό δίκτυο με πραγματική οικονομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση