ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:12
 

Τρ. Κύπρου: Νέες οδηγίες για καταθέσεις μετρητών και επιταγές

Η διαδικασία αφορά καταθέσεις πάνω από €2000 καθώς και καταθέσεις 3 επιταγών και άνω

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Με νέες οδηγίες προς τους πελάτες της, για καταθέσεις μετρητών και επιταγές, επανέρχεται σήμερα η Τράπεζα Κύπρου, η οποία τους ενημερώνει σχετικά με τη νέα διαδικασία, που αφορά στις καταθέσεις μετρητών πάνω από €2000 ή/και περισσότερων από 3 επιταγών, με στόχο την ελαχιστοποίηση του χρόνου παραμονής του κοινού στο κατάστημα.

Σε ανακοίνωσή της, η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι αυτό γίνεται στο ευρύτερο πλαίσιο των ενεργειών της, για προστασία και ασφάλεια τόσο των εργαζομένων, όσο και των πελατών της.

Η διαδικασία αυτή αφορά καταθέσεις μετρητών πάνω από €2000 καθώς και καταθέσεις 3 επιταγών και άνω, οι οποίες θα μπορούν πλέον να παραδίδονται σε ένα κλειστό φάκελο, με τη συμπλήρωση ενός εντύπου, που το κοινό μπορεί να βρει στην ιστοσελίδα της Τράπεζας ή στο κατάστημα εξυπηρέτησης.

Οι πελάτες θα μπορούν να παραδίδουν τον κλειστό φάκελο στον Λειτουργό Εξυπηρέτησης του καταστήματος, προσκομίζοντας το υπογραμμένο έντυπο παράδοσης, χωρίς να πρέπει να περιμένουν για τη διεκπεραίωση των πράξεων.

Η Τράπεζα Κύπρου ενθαρρύνει τους πελάτες της για τη δική τους ευκολία και ασφάλεια όπως συμπληρώνουν το σχετικό έντυπο εκ των προτέρων.

«Η πιο πάνω διαδικασία δεν αφορά στις καταθέσεις που μπορούν να γίνονται από ATM. Η χρήση ψηφιακών καναλιών συστήνεται ως ασφαλέστερος τρόπος εξυπηρέτησης», προσθέτει.

Επίσης, παροτρύνει τους πελάτες της να διευθετούν τις συναντήσεις εκ των προτέρων μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας για επίσκεψη στον προσωπικό τους Τραπεζίτη και επίσκεψη στις θυρίδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Ήταν δικτάτορας ο Καποδίστριας;

«Τότε μόνο αυταρχικά θα μπορούσε να λειτουργήσει ένα κράτος πραγμα που χρειαζόμαστε και σημερα....»
Αρμαγεδών  |  16:28

#PoliticsBlog Αναμένοντας το Plan B και τη νέα μεγάλη μάχη

«Ευτυχώς που ο Νίκαρος είναι πρόεδρος, κανένας άλλος δεν θα μπορούσε...»
Αρμαγεδών  |  12:00

Θα μείνουμε χωρίς ποιητές

«Αρμαγεδων και αλφα μα τοσο επιφανειακοί πλεων; Διαβασατε το κειμενο αλλα δεν καταλαβατε τιποτα και αυτο ...»
Εγω  |  09:54

Πολύτιμο δώρο

«Η ουσία όμως είναι ποιός θα τα πληρώσει, όταν η πιο πλούσια γεννιά που έζησε δημιούργησε τόσα πολλά ...»
Αρμαγεδών  |  08:00

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X