ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards - Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για Manager/Επιχειρηματίας της χρονιάς

Η απονομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου, στο Ραrklane, α luxury Collection Resort and Spa

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Για είκοσι ένα χρόνια τα Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards, βραβεύουν τους άντρες που έχ κάνει περήφανη τη χώρα μας με τα επιτεύγματά τους. Είναι ένας θεσμός που από το 2001 αναζητεί πρωτοπόρους άνδρες που με την εργασία τους, το πείσμα τους, το όραμά τους και το ήθος τους, ανοίγουν δρόμους για τον άνθρωπο, ανεξαρτήτως αν προέρχονται από τον χώρο των επιστημών, των τεχνών, του αθλητισμού ή τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Η απονομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου, στο Ραrklane, α luxury Collection Resort and Spa, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, της Προέδρου της Βουλής, Αννίτας Δημητρίου και άλλων εκλεκτών καλεσμένων.

MANAGER / ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Σταύρος Καραμοντάνης

 

Τάσος Κουνούδης

 

Λευτέρης Γαβριηλίδης

 

Ηλίας Ηλιάδης

 

1. Οι προτεινόμενοι Άντρες της Χρονιάς επιλέγονται κάθε χρόνο από τη συντακτική ομάδα του περιοδικού ΜΑΝ.

2. Για την ανάδειξη των «Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2022», σε κάθε κατηγορία ψηφίζουν παράλληλα δύο ομάδες εκλεκτόρων:

Α) Διακόσιοι αναγνώστες του περιοδικού οι οποίοι ψηφίζουν μέσω τηλεφωνικής συνέντευξης, διεξαγόμενη από γνωστή εταιρεία ερευνών,

Β) Διακόσιες προσωπικότητες του επιχειρηματικού, πολιτικού, εικαστικού, δημοσιογραφικού και αθλητικού κόσμου της Κύπρου.

3. Η βαρύτητα των δύο ομάδων για το τελικό αποτέλεσμα είναι 50% - 50%. Τα ονόματα των προσωπικοτήτων που ψηφίζουν κάθε χρόνο δημοσιοποιούνται από το περιοδικό ΜΑΝ και αναρτώνται σε πίνακα την ημέρα της τελετής βράβευσης. Την τελική επεξεργασία των στοιχείων αναλαμβάνει η εταιρεία ερευνών, με επίβλεψη του γνωστού ελεγκτικού οίκου Deloitte.

4. Εάν κάποιος αναδειχθεί «Τράπεζα Κύπρου Man of the Year» στην ίδια κατηγορία για δύο συνεχόμενες χρονιές, τότε δεν προτείνεται ως υποψήφιος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

5. Υποψήφιοι μπορούν να είναι μόνο ενήλικοι άντρες, Κύπριοι στην καταγωγή ή με κυπριακή υπηκοότητα, αλλά και όσοι ξεχωρίζουν για την πολύχρονη προσφορά τους στην κυπριακή κοινωνία και διέπρεψαν κατά την προηγούμενη χρονιά στον κλάδο ενασχόλησής τους.

6. Η διοργανωτική αρχή που είναι η SppMedia Ltd, μαζί με τη συνδιοργανώτρια Τράπεζα Κύπρου, μπορούν να βραβεύσουν εκτός διαδικασίας, με τα βραβεία: Τιμής Ένεκεν και Συνολικής Προσφοράς, Διεθνής Κύπριος, Investor Of The Year, Βραβείο Αριστείας, οποιανδήποτε προσωπικότητα αξιολογηθεί για τη συνολική προσφορά της στη ζωή, την Κύπρο ή την ανθρωπότητα.

7.H ανάδειξη του Man of the Year προκύπτει αυθόρμητα ως πρώτη ερώτηση σε όσους θα ψηφίσουν μέσω της τηλεφωνικής συνέντευξης και πριν απαντήσουν στις κατηγορίες των υποψηφίων.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ MAN OF THE YEAR AWARDS

Johnnie Walker

Οδηγεί με ασφάλεια – BMW XΑΡ. ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ

ΙWC Watches

University of Nicosia

OΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

Υπεραγορές ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ

CARA Boutique

JAGUAR

Xορηγός Φιλοξενίας: Ραrklane, α luxury Collection Resort and Spa

Ελεγκτές διαδικασίας Deloitte

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση