ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τρίτο αεροσκάφος της Wizz Air και πέντε νέα δρομολόγια από τη Λάρνακα

Τα νέα, χαμηλά ναύλα για τις πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμα στο wizzair.com και στην εφαρμογή για κινητά της αεροπορικής εταιρείας με τα ναύλα να ξεκινάνε από €19.99

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η Wizz Air ανακοίνωσε την Τετάρτη, την ενίσχυση της βάσης της στη Λάρνακα με τρίτο αεροσκάφος.

Το νέο Airbus A320 θα ενταχθεί στον στόλο απ’ την 1 Αυγούστου, ξεκινώντας πέντε νέα δρομολόγια από Λάρνακα σε Παρίσι Μποβέ, Αϊντχόβεν, Πράγα, Γκντανσκ και Ηράκλειο ενώ θα αυξηθεί και η συχνότητα των πτήσεων στην Αθήνα.

Τα νέα, χαμηλά ναύλα για τις πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμα στο wizzair.com και στην εφαρμογή για κινητά της αεροπορικής εταιρείας με τα ναύλα να ξεκινάνε από €19.99.

Η WIZZ ανακοίνωσε το άνοιγμα της βάσης στη Λάρνακα πριν από ένα μήνα, με 2 αεροσκάφη και επιπρόσθετα 11 δρομολόγια. Η ιστορία της Wizz Air στην Κύπρο ξεκίνησε πριν από μια δεκαετία όταν η πρώτη πτήση της προσγειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2010. Η αεροπορική εταιρεία μετέφερε πάνω από 800 χιλιάδες επιβάτες από και προς την Κύπρο το 2019.

Με τη σημερινή ανακοίνωση και μέχρι το καλοκαίρι, η αεροπορική εταιρεία θα διαθέτει στόλο τριών νέων, υπερσύγχρονων αεροσκαφών στη νέα της βάση στη Λάρνακα. Η Wizz Air παραμένει αφοσιωμένη στη Λάρνακα και στην Κύπρο προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες σε συνδυασμό με χαμηλά ναύλα στους επιβάτες της, αναφέρεται.

Με πάνω από 280.000 θέσεις ετησίως, η εταιρεία αναφέρει ότι θα συμβάλει περαιτέρω στην αεροπορική αγορά της Κύπρου και στη δημιουργία περισσοτέρων από τριάντα νέων, άμεσων θέσεων εργασίας.

Με την προσθήκη των νέων δρομολογίων η Wizz Air προσφέρει τώρα 36 δρομολόγια σε 20 χώρες από τη Λάρνακα.

Από το 2010, η αεροπορική μετέφερε περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια επιβάτες στις πτήσεις της Λάρνακας. Μαζί με τα πέντε νέα δρομολόγια και την αύξηση της συχνότητας που ανακοινώνονται σήμερα, η Wizz Air θα προσφέρει πάνω από 1 εκατομμύριο θέσεις στο δίκτυο της Λάρνακας για το 2020.

Εξάλλου, η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε μια σειρά από βελτιωμένα μέτρα υγιεινής, για να διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια των πελατών και του πληρώματος της. Με βάση τα νέα πρωτόκολλα, καθόλη τη διάρκεια της πτήσης, είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας τόσο από το πλήρωμα καμπίνας όσο και απ’ τους επιβάτες, ενώ το πλήρωμα καμπίνας απαιτείται να φορά γάντια. Παράλληλα, τα αεροσκάφη της Wizz Air υποβάλλονται τακτικά σε μια κορυφαία, ενδελεχή διαδικασία απολύμανσης, και σύμφωνα με το αυστηρό καθημερινό πρόγραμμα καθαρισμού της WIZZ, όλα τα αεροπλάνα της απολυμαίνονται περαιτέρω κατά τη διάρκεια της νύχτας με την ίδια αντιϊκή μέθοδο.
Επίσης, απολυμαντικά μαντηλάκια παραδίδονται σε κάθε επιβάτη κατά την είσοδό του στο αεροσκάφος, τα περιοδικά του αεροσκάφους έχουν απομακρυνθεί και τυχόν αγορές ενθαρρύνονται να γίνονται με ανέπαφη πληρωμή.

Οι επιβάτες καλούνται να ακολουθούν τα μέτρα φυσικής απόστασης που προτείνουν οι τοπικές υγειονομικές αρχές και ενθαρρύνονται να κάνουν όλες τις αγορές τους διαδικτυακά, πριν από την πτήση (π.χ. παραδοτέες αποσκευές, υπηρεσία WIZZ priority, γρήγορη διαδρομή), έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί οποιαδήποτε πιθανή φυσική επαφή στο αεροδρόμιο. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ για να δείτε το νέο βίντεο υγείας και ασφάλειας της Wizz Air.

Ο József Váradi, ο CEO της Wizz Air Holding δήλωσε ότι «σήμερα έχουμε υπέροχα νέα για τους Κύπριους ταξιδιώτες και για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν τη χώρα. Χαίρομαι που μετά την ανακοίνωση της ίδρυσης της βάσης μας στη Λάρνακα πριν λίγες εβδομάδες, μπορώ να ανακοινώσω και το τρίτο αεροσκάφος με βάση τη Λάρνακα αλλά και των 5 νέων δρομολογίων χαμηλών ναύλων που συνδέουν την Κύπρο με την υπόλοιπη Ευρώπη. Η ομάδα της WIZZ είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη της παρουσίας της στην Κύπρο ενώ με το μεγαλύτερο μας δίκτυο των 36 διαδρομών στη Λάρνακα, προσφέρουμε ολοένα και πιο προσιτές ταξιδιωτικές ευκαιρίες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε νέες συναρπαστικές συνδέσεις σήμερα διατηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα των πρωτοκόλλων απολύμανσής μας. Τέλος, είμαστε πεπεισμένοι ότι οι εξαιρετικά χαμηλές τιμές και το μεγάλο δίκτυο δρομολογίων της Wizz Air θα συμβάλουν στην αύξηση του τουριστικού τομέα της Κύπρου".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση