ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

TRUST Insurance Cyprus - Ασφαλιστική εμπιστοσύνης

Η TRUST μέσα από την μακρόχρονη πορεία της, έχει παραμείνει προσηλωμένη στη διάθεση καινοτόμων και πρωτοποριακών ασφαλιστικών προϊόντων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η εμπιστοσύνη είναι ίσως το πιο πολύτιμο και εύθραυστο συναίσθημα. Είναι όμως και η πυξίδα της TRUST Insurance Cyprus. Έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον πελάτη, η TRUST προστατεύει και εμβαθύνει το αίσθημα ασφάλειας που ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να τα βιώνει. Γιατί η ορθή ασφάλιση δεν είναι πολυτέλεια αλλά βασική ανάγκη για τον κάθε ιδιώτη, επαγγελματία και επιχειρηματία. Γι’ αυτό και η TRUST, μέσα από την μακρόχρονη πορεία της, έχει παραμείνει προσηλωμένη στη διάθεση καινοτόμων και πρωτοποριακών ασφαλιστικών προϊόντων, εξατομικευμένων και προσαρμοσμένων στις πραγματικές ανάγκες του πελάτη.

Μέσα από εξειδικευμένη ανάλυση αναγκών, η Εταιρεία αλλά και οι επαγγελματίες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές του δικτύου της που αριθμούν πέραν των 210, μπορούν να προτείνουν την καλύτερη δυνατή ασφαλιστική λύση. Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων που ξεπερνά τα 60, αλλά κυρίως με επιλογές πολυασφαλιστηρίων που δίνουν επιλογές ακόμα και για κάλυψη Κατά Παντός Κινδύνου, η TRUST αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον σύγχρονο άνθρωπο. Καθώς οι ρυθμοί ζωής αλλά και εξέλιξης (όπως επίσης και κινδύνων που απειλούν) είναι ιλιγγιώδεις, είναι πάντα ένα βήμα μπροστά επιτρέποντας στον ασφαλισμένο να κοιμάται ήσυχος ξέροντας ότι είναι καλυμμένος ακόμα και έναντι κινδύνων που ούτε καν φαντάστηκε.

Το Cyber Risk Insurance, το νέο προϊόν της TRUST, αποτελεί δίχτυ ασφαλείας έναντι ενός ορατού και πολύ πιθανού κινδύνου.

Η TRUST εισήγαγε πρόσφατα στην αγορά ένα νέο της επιχειρηματικό προϊόν, το Cyber Risk Insurance, το οποίο επιτρέπει σε επιχειρήσεις θύματα κυβερνοεπιθέσεων να περιορίσουν τις ζημιές τους και να επιστρέψουν το συντομότερο στην κανονική ροή εργασιών τους και σε καμία περίπτωση αποδυναμωμένοι. Ένα προϊόν που αποτελεί δίχτυ ασφαλείας έναντι ενός ορατού και πολύ πιθανού κινδύνου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η Εταιρεία αντιμετωπίζει την ψηφιοποίηση, ειδικά του επιχειρείν, ως ένα ναρκοπέδιο. Απεναντίας επενδύει στην τεχνολογία, παρέχοντας τα απαραίτητα εργαλεία στο προσωπικό και στο δίκτυο ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί ανά πάσα ώρα και στιγμή από οπουδήποτε. Όπως ακριβώς προστάζουν οι ανάγκες του σύγχρονου πολίτη και επαγγελματία. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζει επιπλέον τη συνεχή ανάπτυξη του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, ο ρόλος του οποίου αλλάζει και μετεξελίσσεται σε πραγματικά πολύτιμο σύμβουλο ασφάλισης. Κανένας αλγόριθμος και καμία αυτοματοποίηση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εμπειρία, την γνώση αλλά και την ανθρώπινη προσέγγιση στον κλάδο αφού η ασφάλιση ήταν, είναι και θα παραμείνει μια καθόλα ανθρώπινη υπόθεση.

Η παράλληλη εξέλιξη της τεχνολογίας και του ανθρώπινου παράγοντα που διασφαλίζουν την εξαίρετη εξυπηρέτηση, είναι και ένας από τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους βασίζεται η διαχρονική επιτυχία της TRUST. Μάλιστα, η Εταιρεία υποδέχθηκε το 2023 ενδυναμωμένη από τα εξαιρετικά αποτελέσματα του 2022, με το κλείσιμο του οποίου επιβεβαιώθηκε ότι για ακόμα μια χρονιά οι στόχοι υπερκαλύφθηκαν. Εν μέσω ενός δύσκολου επιχειρηματικού περιβάλλοντος η TRUST πέτυχε αύξηση παραγωγής με τη μεγαλύτερη άνοδο να καταγράφεται στον κλάδο Πυρός και Ευθυνών, γεγονός που συνέτεινε ουσιαστικά και στην αύξηση κερδοφορίας της. Παράλληλα, βελτιώθηκε και ο δείκτης φερεγγυότητάς της ενώ τέθηκαν τα θεμέλια για την περεταίρω τεχνολογική αναβάθμιση. Κι όλα αυτά, χωρίς να θυσιάζει ούτε και ένα μέρος της ευρύτερης κοινωνικής αποστολής του. Ήδη εξετάζει το ενδεχόμενο παροχής κινήτρων ασφάλισης για εταιρείες οι οποίες έχουν ήδη κάνει τη μετάβαση στην Πράσινη Εποχή ή υιοθετούν κριτήρια ESG στον τρόπο διεξαγωγής εργασιών τους.

Παράλληλα έχει βραβευθεί εις διπλούν για το κοινωνικό αποτύπωμά της σε σχέση με την οδική ασφάλεια. Αφ’ ενός για την ενσωμάτωση της υπηρεσίας «Αν θα πιείς μην οδηγήσεις, αλλά αν ήπιες ή είχες έκτακτο ιατρικό περιστατικό σε μεταφέρουμε εμείς με ασφάλεια» στα συμβόλαια Οχημάτων της και αφ’ εταίρου για την πρωτοποριακή πρωτοβουλία διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ σε ετήσια βάση σε μια προσπάθεια να προλάβουμε το κακό υιοθετώντας μια συνήθεια που σώζει ζωές. Τον αυτοέλεγχο πριν πιάσει κανείς τιμόνι.

Η TRUST όμως δεν αναγνωρίζεται μόνο για τα προγράμματα κοινωνικής προσφοράς της. Πρόσφατα έγινε η πρώτη εταιρεία στην Κύπρο η οποία πιστοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με το πρότυπο Platinum Employer του διεθνούς οργανισμού Investors In People. Συγκεκριμένα, το Investors In People κατέταξε την TRUST Insurance Cyprus στην 1η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία Finance and Insurance Activities με 131 μονάδες πάνω από το όριο που απαιτείται για τη βαθμίδα Platinum. Ως τρεις φορές Platinum Employer, και έχοντας κερδίσει και την παγκόσμια διάκριση «Platinum Employer Of The Year» υπερισχύοντας χιλιάδων επιχειρήσεων από δεκάδες χώρες, είναι αδιαμφισβήτητα εργοδότης προτίμησης για κάθε επαγγελματία που επιζητεί καριέρα. Γιατί άλλο εργασία και άλλο σταδιοδρομία. Η TRUST Insurance Cyprus δεν αναζητεί ταλέντα, τα δημιουργεί. Δεν μιλά για εμπιστοσύνη, είναι εμπιστοσύνη. In TRUST We Trust!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Λεωφόρος Λεμεσού 79, 1&3 Γωνία Κωστή Παλαμά,
2121 Αγλαντζιά, Λευκωσία
22050100
www.trustcyprusinsurance.com 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση