ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:34
 

Τσιμεντοποιία Βασιλικού: Νέος Γενικός Διευθυντής ο Γεώργιος Σάββα

Ο εκτελεστικός πρόεδρος της εταιρείας Αντώνης Αντωνίου, θα είναι για πέντε μήνες ανώτατος εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας.

Newsroom K

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού Δημόσια Εταιρεία Λτδ ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας σε συνεδρία του που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαΐου 2019 αποφάσισε τον διορισμό του κ. Γεώργιου Σάββα, Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή και Οικονομικού Διευθυντή της Εταιρείας στην θέση του Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας με ισχύ από την 01 Αυγούστου 2019.

Ανακοινώνεται επίσης ότι μετά τον διορισμό του κ. Γεώργιου Σάββα στην θέση του Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Αντώνιος Αντωνίου θα διατηρήσει την θέση του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή της Εταιρείας για μεταβατική περίοδο πέντε μηνών μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2019. Μετά το πέρας της μεταβατικής περιόδου θα παραμείνει στην θέση του Εκτελεστικού Προέδρου της Εταιρείας.

Ο Γεώργιος Σάββα γεννήθηκε στην Αμμόχωστο το 1970. Αποφοίτησε από το London South Bank University όπου σπούδασε λογιστική και χρηματοοικονομικά – (BA (Hons) in Accounting and Finance). Ακολούθως συνέχισε τις σπουδές του για την απόκτηση του επαγγελματικού προσόντος του Chartered Certified Accountant και έγινε μέλος του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) καθώς επίσης και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). Επίσης έχει παρακολουθήσει το LEAP Executive Programme του INSEAD Business School.

Εργάστηκε για τέσσερα χρόνια στον ελεγκτικό οίκο Deloitte στα τμήματα εξωτερικού ελέγχου και συμβουλευτικής επιχειρήσεων. Στη συνέχεια εργάστηκε ως εσωτερικός ελεγκτής για περίοδο δύο χρόνων. Από τον Ιανουάριο του 2001 κατέχει τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή στην Τσιμεντοποιία Βασιλικού καθώς επίσης από την 1 Αυγούστου 2017 κατέχει και την θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ο χαμένος Οδυσσέας

«Το όνομά του, Ανδρέας, ο πολυμήχανος βασιλιάς της δημοσιογραφίας σε εφημερίδα της Κύπρου που μαζί με ...»
Yiannos  |  07:58

Ο χαμένος Οδυσσέας

«Μα εμείς ξυπνήσαμε! Σταματήστε επιτέλους! Δεν δεχόμαστε να μας περιπαίζετε με τις δήθεν ατοπίες του ...»
Yiannos  |  07:58

Η «καταιγίδα» στο κυπριακό ποδόσφαιρο

«Pios paei stixima oti tipote to spoudeo den tha gini me aftin tin ipothesi? Oloi kouppa apanni tha tin ...»
tiktok  |  06:37

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Συνεχίζονται οι εργασίες στους υπόγειους χώρους στάθμευσης, η διαδικασία υγρομόνωσης και η πασσάλωση του Private Oasis.

Το Trilogy Limassol Seafront ξεπερνά την επιφάνεια του εδάφους, με τις κατασκευαστικές εργασίες και των τριών πύργων να προχωρούν βάσει χρονοδιαγράμματος

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα, αλλά και με το επίπεδο επαγγελματισμού και ασφάλειας ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X