ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:09
 

Τσιμεντοποιία Βασιλικού: Νέος Γενικός Διευθυντής ο Γεώργιος Σάββα

Ο εκτελεστικός πρόεδρος της εταιρείας Αντώνης Αντωνίου, θα είναι για πέντε μήνες ανώτατος εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας.

Newsroom K

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού Δημόσια Εταιρεία Λτδ ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας σε συνεδρία του που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαΐου 2019 αποφάσισε τον διορισμό του κ. Γεώργιου Σάββα, Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή και Οικονομικού Διευθυντή της Εταιρείας στην θέση του Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας με ισχύ από την 01 Αυγούστου 2019.

Ανακοινώνεται επίσης ότι μετά τον διορισμό του κ. Γεώργιου Σάββα στην θέση του Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Αντώνιος Αντωνίου θα διατηρήσει την θέση του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή της Εταιρείας για μεταβατική περίοδο πέντε μηνών μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2019. Μετά το πέρας της μεταβατικής περιόδου θα παραμείνει στην θέση του Εκτελεστικού Προέδρου της Εταιρείας.

Ο Γεώργιος Σάββα γεννήθηκε στην Αμμόχωστο το 1970. Αποφοίτησε από το London South Bank University όπου σπούδασε λογιστική και χρηματοοικονομικά – (BA (Hons) in Accounting and Finance). Ακολούθως συνέχισε τις σπουδές του για την απόκτηση του επαγγελματικού προσόντος του Chartered Certified Accountant και έγινε μέλος του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) καθώς επίσης και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). Επίσης έχει παρακολουθήσει το LEAP Executive Programme του INSEAD Business School.

Εργάστηκε για τέσσερα χρόνια στον ελεγκτικό οίκο Deloitte στα τμήματα εξωτερικού ελέγχου και συμβουλευτικής επιχειρήσεων. Στη συνέχεια εργάστηκε ως εσωτερικός ελεγκτής για περίοδο δύο χρόνων. Από τον Ιανουάριο του 2001 κατέχει τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή στην Τσιμεντοποιία Βασιλικού καθώς επίσης από την 1 Αυγούστου 2017 κατέχει και την θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Άνοιξε τον ασκό του Αιόλου η πρόταση Ακιντζί

«Ο κ. His Master`s Voice ξαναμίλησε!»
ΑΚΑ  |  09:12

Αρχιεπίσκοπος: Γιατί δεν πήγα στην κηδεία του Δ. Χριστόφια

«"......κάλεσαν τον Άγιο αδελφό"!!! O ένας βαγαπόντης λέγει τον άλλο βαγαπόντη ΑΓΙΟ! Μα πότε εν ...»
ΑΚΑ  |  18:26

Πρόταση Ακιντζί για δημιουργία κοινής επιτροπής για υδρογονάνθρακες

«Η πρόταση Ακκιντζί δίνει την ευκαιρία στον Αναστασιάδη να δείξει πόσο έξυπνος είναι. Αν είναι! »
ΑΚΑ  |  18:23

Πρόταση Ακιντζί για δημιουργία κοινής επιτροπής για υδρογονάνθρακες

«Μόνο υπό τον όρο να στήσουν επιτροπή που θα αναλάβει την επιστροφή περιουσι`ων προσφύγων.»
Varoshiotis  |  20:48

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Παγωτά PAPAFiLiPOU με Στέβια

Παγωτά PAPAFiLiPOU με Στέβια

Παρασκευασμένα από φρέσκο Κυπριακό άπαχο γάλα, χωρίς ζάχαρη, με βιολογικό Στέβια Παραγουάης, χωρίς γλουτένη, χωρίς ζελατίνη ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X