ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Unfiltered Moments: H Louis Hotels επαναπροσδιορίζει την αυθεντικότητα

Η ουσία της εκστρατείας Unfiltered περιστρέφεται γύρω από την προβολή και ανάδειξη πραγματικών ανθρώπων και αληθινών εμπειριών.

Δελτίο Τύπου

Σε μια αφιλτράριστη δημοσιογραφική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Μαΐου στο Hilton Nicosia, μια αποκάλυψη προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού στους παρευρισκόμενους. Αποκαλύφθηκε ότι ο ιθύνων νους πίσω από την πρωτοποριακή και εμπνευσμένη εκστρατεία Unfiltered δεν ήταν άλλος από τη Louis Hotels, τον όμιλο που εξελίσσεται δυναμικά και καινοτόμα, πρωτοπορώντας στις πρωτοβουλίες που αφορούν στον κλάδο της φιλοξενίας. Η πρωτοβουλία αυτή, που γεννήθηκε από τη δέσμευση της εταιρείας για εταιρική κοινωνική ευθύνη, στοχεύει στην προώθηση αυθεντικών και αφιλτράριστων στιγμών σε μια εποχή όπου κυριαρχούν τα φίλτρα σε κάθε επίπεδό και σχεδόν σε κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσα σε έναν ωκεανό προσεκτικά επιλεγμένων εικόνων και σκηνοθετημένων εμπειριών, η Louis Hotels αναγνώρισε την ανάγκη να αγκαλιάσει την αλήθεια των στιγμών, την αυθεντική προσέγγιση και την καθαρότητα, αναλαμβάνοντας την αποστολή να καλλιεργήσει μια κουλτούρα η οποία να εξυμνεί την αυθεντικότητα, όπου το μήνυμα, τα προϊόντα και οι δράσεις της θα ευθυγραμμίζονται με την αλήθεια.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει η Louis Hotels είναι καθαρό: ήρθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τα όποια προσωπεία και να αγκαλιάσουμε τον πραγματικό μας εαυτό!

Η ουσία της εκστρατείας Unfiltered περιστρέφεται γύρω από την προβολή και ανάδειξη πραγματικών ανθρώπων και αληθινών εμπειριών.

Μέσα από τα ξενοδοχεία του ομίλου της Louis Hotels, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν αληθινές υπηρεσίες, γνήσια χαμόγελα και αξέχαστες στιγμές και γεύσεις που αποτυπώνουν την ουσία της αυθεντικότητας. Οι άνθρωποι της Louis Hotels, με τη στάση τους, εφαρμόζουν στην πράξη τις αρχές αυτής της πρωτοπόρας προσέγγισης, μοιράζοντας σε κάθε επισκέπτη των ξενοδοχείων του ομίλου αυθεντικές εμπειρίες εξαιρετικών υπηρεσιών και γνήσιων παραδοσιακών γεύσεων με το local breakfast, την επιλογή τοπικών πρώτων υλών από ντόπιους παραγωγούς, αλλά και με την ανεπανάληπτη αυθεντική φροντίδα για την απόλυτη αίσθηση αυθεντικής φιλοξενίας, όπως ορμέμφυτα πηγάζει από τη γνησιότητα και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων της οικογένειας του ομίλου.

Παράλληλα η εκστρατεία αναδεικνύει την αυθεντικότητα των προορισμών που αντιπροσωπεύει και την ομορφιά των τοπικών περιοχών με τις ιδιαιτερότητες του περιβάλλοντός τους. Από τοπία που κόβουν την ανάσα μέχρι τα τοπικά, εγχώρια πολιτιστικά στοιχεία και παραδόσεις, τα Louis Hotels προσκαλούν τους ταξιδιώτες να βυθιστούν σε γνήσιες εμπειρίες που αντικατοπτρίζουν τα αληθινά χρώματα, τις πραγματικές γεύσεις και την αυθεντικότητα της τοπικής κουζίνας του κάθε προορισμού.

Τα ισχυρά μηνύματα της καμπάνιας μεταδίδονται μέσα από μια σειρά δυναμικών παροτρύνσεων από το #GoUnfiltered στο #BeUnfiltered, καθώς μέσω της εκστρατείας τα άτομα καλούνται στην ουσία να αγκαλιάσουν τον πραγματικό τους εαυτό, ενθαρρύνοντας τη στροφή προς την αυθεντικότητα σε όλες τις πτυχές της ζωής. Είτε πρόκειται για τη σύλληψη αφιλτράριστων αναμνήσεων, είτε για την εξερεύνηση αφιλτράριστων προορισμών, είτε για την απόλαυση αφιλτράριστων εμπειριών, η Louis Hotels ανοίγει τον δρόμο για μια νέα εποχή γνήσιας φιλοξενίας.

Έτσι ο καθένας και η καθεμία μπορεί να γίνει συνοδοιπόρος σε αυτόν τον νέο δρόμο κατά τις φετινές διακοπές σε Κύπρο και Ελλάδα μέσα από τη συμμετοχή στον διαγωνισμό Unfiltered.

Ο διαγωνισμός θα «τρέχει» στο Instagram και ένας μεγάλος νικητής θα κερδίσει #UNFILTEREDHOLIDAYS για 2 άτομα στο πρόσφατα ανακαινισμένο 5 αστέρων Kerkyra Blue Hotel N’ Spa στην Κέρκυρα, για 5 διανυκτερεύσεις με Premium All Inclusive διαμονή και αεροπορικά εισιτήρια.

Η διαδικασία για συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι εξαιρετικά απλή καθώς το κοινό που θα λάβει μέρος καλείται να ακολουθήσει τη σελίδα @louishotels στο Instagram και να «ποστάρει» μια φωτογραφία από τις διακοπές του, χρησιμοποιώντας το #unfilteredholidays και κάνοντας tag 2 φίλους.

Στη συνέχεια οι καλύτερες 3 φωτογραφίες θα επιλεγούν από τη Louis Hotels και από τις 3 θα επικρατήσει η φωτογραφία η οποία θα αποσπάσει τα περισσότερα likes από το κοινό.

Η Louis Hotels προσκαλεί και προκαλεί τον κόσμο να ξεκινήσει ένα ταξίδι, όπου γιορτάζονται οι αφιλτράριστες στιγμές, οι αφιλτράριστες εμπειρίες λατρεύονται και η αυθεντικότητα κυριαρχεί.

Όπως χαρακτηριστικά διατυπώθηκε κατά την αφιλτράριστη εκδήλωση αποκάλυψης: «Αγκαλιάστε τη δύναμη της αυθεντικότητας και αφήστε τα Louis Hotels να είναι η πύλη σας για αμέτρητες αφιλτράριστες εμπειρίες!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση