ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Universal Life: Άλλο « ένα βήμα μπροστά» μαζί με την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου

Δελτίο Τύπου

Η Universal Life στο πλαίσιο της διαχρονικής της πολιτικής να συνεισφέρει σε τομείς που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας, στηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά το έργο της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου (ΟΠΑΚ), που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με κάκωση νωτιαίου μυελού, την αξιοπρεπή διαβίωση τους και την πλήρη ενσωμάτωση τους στην κοινωνία. Η στήριξη του ΟΠΑΚ ανακοινώθηκε με αφορμή το δεύτερο κύμα της εκστρατείας της Universal Life με τίτλο «Ένα βήμα μπροστά». Η εν λόγω εκστρατεία, η οποία αποτελεί μια ωδή στη ζωή, τη διαφορετικότητα και την ελπίδα, φιλοδοξεί να εμπνεύσει τον καθένα μας να κάνει τον εαυτό του καλύτερο, να ξεπεράσει τα όρια του παρά τις όποιες αντιξοότητες και ανατροπές στη ζωή, και να αντλήσει δύναμη απ’ ότι μπορεί να ονειρευτεί.

Ο πρόεδρος της Παγκύπριας Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου κ. Δημήτρης Λαμπριανίδης ευχαρίστησε θερμά την Universal Life για τη γενναιόδωρη στήριξη της τονίζοντας πως για μια ακόμα χρόνια το δύσκολο έργο της Οργάνωσης και οι υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης που προσφέρει στα μέλη της, θα ενισχυθούν σημαντικά με την εν λόγω χορηγία.  Αναφερόμενος στον απώτερο στόχο της ΟΠΑΚ, κανένα άτομο με κάκωση νωτιαίου μυελού να μην βρίσκεται στο περιθώριο, επισήμανε πόσο σημαντικό είναι όπως ο επιχειρηματικός κόσμος να είναι σύμμαχος και αρωγός στο δύσκολο έργο της οικονομικής στήριξης της Οργάνωσης . 

Εκ μέρους της Universal Life, η κα Αιμιλία Ορφανίδου αναφερόμενη στο δύσκολο, αλλά αξιοθαύμαστο έργο της ΟΠΑΚ, δήλωσε πως πέρα από την συνέχιση της  έμπρακτης στήριξης της Universal Life στην Οργάνωση, ευχή όλων είναι όπως η ενέργεια αυτή να αποτελέσει έμπνευση και να προσφέρει ελπίδα και δύναμη για να γίνει ένα βήμα μπροστά για μια καλύτερη κοινωνία. Μια υπεύθυνη κοινωνία ευαισθητοποιημένη στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα άτομα με αναπηρίες και η οποία θα αποδέχεται τα άτομα αυτά αλλά θα τους παρέχει και τα κατάλληλα εφόδια για κοινωνική προσαρμογή και επαγγελματική αποκατάσταση για μια καλύτερη και πιο ποιοτική διαβίωση ως ισότιμα μέλη της.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση