ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Universal Life: Συμμετοχή στο Συνέδριο «Το Μέλλον του Συνταξιοδοτικού Συστήματος και των Ταμείων Προνοίας στην Κύπρο»

Δελτίο Τύπου

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ) διοργάνωσε την Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022, Συνέδριο με θέμα «Το Μέλλον του Συνταξιοδοτικού Συστήματος και των Ταμείων Προνοίας στην Κύπρο» και παράλληλα Έκθεση υπηρεσιών και προϊόντων στην οποία η Universal Life συμμετείχε με εκθεσιακό περίπτερο.

Στο Συνέδριο αλλά και στην Έκθεση συμμετείχαν ασφαλιστικές εταιρείες, αναλογιστικές επιχειρήσεις, επενδυτικές επιχειρήσεις και άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον Συνταξιοδοτικό τομέα, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Universal Life κ. Κούλλης Σαββίδης, σε δήλωση του τόνισε τη σημαντικότητα των ιδιωτικών συνταξιοδοτικών σχεδίων, στην ενίσχυση της κοινωνικής σύνταξης και της συνταξιοδοτικής επάρκειας των εργαζομένων. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο έργο που επιτελεί ο ασφαλιστικός τομέας μέσω της διαχείρισης ομαδικών συνταξιοδοτικών ταμείων (Κλάδος 7) και την δυνατότητα που παρέχεται πλέον σε ταμεία προνοίας για μεταφορά του ενεργητικού τους σε συνταξιοδοτικά σχέδια του Κλάδου 7 προσφέροντας επαγγελματική διαχείριση και αξιοπιστία.

Ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Universal Life κ. Έβαν Γαβάς, αναφερόμενος στο συνταξιοδοτικό σχέδιο της Εταιρείας, PensionPLUS, δήλωσε ότι πρόκειται για ένα σύγχρονο σχέδιο επαγγελματικών συντάξεων το οποίο αποτελεί μια ιδανική λύση για επιχειρήσεις που επιθυμούν να παρέχουν στο ανθρώπινο τους δυναμικό ένα πρόγραμμα συνταξιοδότησης για κάλυψη των αναγκών τους μετά την αφυπηρέτηση, μέσω συστηματικής αποταμίευσης και επένδυσης.  Το PensionPLUS παρέχει στους εργοδότες τη δυνατότητα να απαλλαγούν από την ευθύνη και τις διαδικασίες διαχείρισης ενός Ταμείου Προνοίας με απλές, διαφανείς διαδικασίες και χαμηλές χρεώσεις. Ταυτόχρονα, δίδει την απαραίτητη ευελιξία στα μέλη για εξατομικευμένη διαχείριση των επενδύσεων τους ανάλογα με το επενδυτικό τους προφίλ καθώς και άμεση πρόσβαση στον επενδυτικό τους λογαριασμό μέσω της βραβευμένης πύλης πελατών της Universal Life, Uconnect. Όπως δήλωσε ο κ. Γαβάς, η Universal Life διαθέτει 50 και πλέον χρόνια εμπειρίας και εμπειρογνωμοσύνης στην διαχείριση ομαδικών σχεδίων ασφάλισης καθώς και στην διαχείριση επενδύσεων η οποία πραγματοποιείται από εξειδικευμένη και καταρτισμένη ομάδα επαγγελματιών, και τα προγράμματα της Εταιρείας προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες του οικονομικού σχεδιασμού κάθε επιχείρησης ή οργανισμού.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση