ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Universal Life: Τιμητική Βράβευση για την εφαρμογή της

Πρόκειται για τη Διαδικτυακή Πύλη Πελατών U connect

Δελτίο Τύπου

Μεγάλη διάκριση για την Universal Life στα Cyprus Mobile Excellence Awards 2020, αφού η κινητή εφαρμογή για τη διαδικτυακή πύλη πελατών της Εταιρείας, U connect, κατέκτησε το βραβείο στην κατηγορία Insurance apps. Τα βραβεία διοργάνωσε η Boussias Communications σε συνεργασία με τον Όμιλο Δίας και η απονομή πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου.

Βασική επιδίωξη της διαδικτυακής πύλης U connect της οποίας το σχεδιασμό και υλοποίηση επιμελήθηκε η εταιρεία Base Element, είναι να προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης στους πελάτες της Universal Life παρέχοντας τους άμεση και αποτελεσματική βοήθεια σε όλα τα θέματα που αφορούν τα ασφαλιστικά τους συμβόλαια. Κάνοντας εγγραφή στην πύλη U connect, οι πελάτες της Universal Life έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις απαιτήσεις υγείας τους και να ελέγχουν την κατάσταση τους, να βλέπουν το ιστορικό πληρωμών των ασφαλίστρων τους, να εκτυπώνουν χρήσιμα έντυπα και να έχουν πρόσβαση σε πολλά άλλα χρήσιμα εργαλεία.

Σε δήλωση του ο Γενικός Διευθυντής Διοίκησης της Universal Life κ. Κύπρος Μοιράνθης τόνισε ότι η βράβευση αυτή αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών της Universal Life να προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία στους πελάτες της. «Φιλοδοξία μας» δήλωσε «είναι να καταστήσουμε το U connect το κύριο κανάλι επικοινωνίας και διάδρασης με τους πελάτες μας ενισχύοντας την ήδη άριστη εξυπηρέτηση που τους προσφέρουμε, έχοντας ως κινητήριο μοχλό τη δέσμευση μας στην καινοτομία και την πελατοκεντρική μας προσέγγιση που διαχρονικά αποτελούν βασικές αξίες της Εταιρείας μας.» Ο κ. Μοιράνθης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς την ομάδα τόσο της Universal Life όσο και της Base Element που δούλεψαν άοκνα για την υλοποίηση και επιτυχία του U connect, τονίζοντας πως από την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε από μεγάλο αριθμό πελατών ξεπερνώντας κατά πολύ τις προσδοκίες μας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση