ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Universal Life: Χορηγός του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού

Η στήριξη της Εταιρείας προς το έργο του ΠΣΣΕ είναι ένας σκοπός τον οποίο η Universal Life αγκαλιάζει τα τελευταία χρόνια, δήλωσε ο κ. Μοιράνθης

Δελτίο Τύπου

Η Universal Life, στα πλαίσια επέκτασης του κοινωνικού της έργου και της συνεισφοράς της σε τομείς που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας, ανακοίνωσε τη διαχρονική στήριξη της προς το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ). Η συνεργασία, η οποία θα είναι πολυσχιδής, θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη συμμετοχή της Universal Life ως χορηγό στις εκστρατείες του Σώματος Εθελοντών με συντονιστή το ΠΣΣΕ «Υιοθετείστε μια Οικογένεια» το Πάσχα και τα Χριστούγεννα και «ΟΛΑ τα παιδιά με σχολικά», καθώς επίσης και την υποστήριξη της Εβδομάδας Εθελοντισμού (1-8 Δεκεμβρίου).

Το ΠΣΣΕ, το οποίο λειτουργεί από το 1973, είναι το Ανώτατο Συντονιστικό Σώμα της εθελοντικής προσφοράς στην Κυπριακή Δημοκρατία βάσει σχετικής νομοθεσίας με μέλη πέραν των 470 εθελοντικών/μη κυβερνητικών οργανώσεων και διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στο συντονισμό των εθελοντικών οργανώσεων/ΜΚΟ, στη χάραξη πολιτικής στον τομέα του εθελοντισμού και στην υπεύθυνη συνεργασία με το κράτος σε τομείς που αφορούν τον εθελοντισμό.

Σε δήλωση του ο Γενικός Διευθυντής της Universal Life κ. Κύπρος Μοιράνθης, δήλωσε πως η στήριξη της Εταιρείας προς το έργο του ΠΣΣΕ είναι ένας σκοπός τον οποίο η Universal Life αγκαλιάζει τα τελευταία χρόνια, συναισθανόμενη το καθήκον που της αναλογεί να στηρίζει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. «Η συγκεκριμένη συνεργασία» δήλωσε, «αποτελεί τη φυσική εξέλιξη της στήριξης που πρόσφερε η Universal Life προς το ΠΣΣΕ τα τελευταία 5 χρόνια στην προσπάθεια του να αναδείξει την αξία της συμβολής του εθελοντισμού στην κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη και ευημερία των ευπαθών ομάδων». Κλείνοντας συνεχάρη το ΠΣΣΕ για την πολύτιμη προσφορά του, και μετέφερε την ετοιμότητα της Universal Life να ανταποκριθεί στην καινούρια αυτή πρόκληση συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην αποστολή και το έργο του Συμβουλίου προς την κυπριακή κοινωνία.

O πρόεδρος του ΠΣΣΕ, κ. Ηλίας Δημητρίου, ευχαρίστησε θερμά την Universal Life για την αμέριστη στήριξη που προσφέρει στο Συμβούλιο μέσα από τα χρόνια και εξέφρασε τη μεγάλη χαρά του για την επέκταση της συνεργασίας. Ανέφερε ότι «η συνεργασία θα συμβάλει ουσιαστικά στην επίτευξη των σκοπών των εκστρατειών του ΠΣΣΕ και της Εβδομάδας Εθελοντισμού. Συνεχάρη τη Universal Life για το κοινωνικό της έργο αφού τέτοιες πρωτοβουλίες και καλές πρακτικές ενισχύουν και στηρίζουν τον εθελοντικό τομέα ο οποίος χρειάζεται και τη στήριξη του ιδιωτικού τομέα για να μπορεί να συνεχίσει το σημαντικό έργο που επιτελεί προς όφελος του κοινωνικού συνόλου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

#PoliticsBlog Η επεισοδιακή αποχώρηση του Κώστα Κληρίδη και η «ντροπή»

«Ακόμα ένας καρεκλοκένταυρος γενικώς που έχει πέσει ακόμα πιο χαμηλά....»
Αρμαγεδών  |  18:54

#PoliticsBlog Το νέο Υπουργικό και τα σενάρια για 3η θητεία του Νίκαρου

«Επι εποχης Τασου ο Νικαρος δηλωνε οτι δεν επιθυμει να ειναι Προεδρος ενος κρατους με συνορα στο Ληδρα ...»
Γιωργος Χ  |  07:47

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X