ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:09
 

Village Cinema HD και BBC Earth τα νέα κανάλια στη Cytavision

Το Village Cinema HD προβάλλεται αποκλειστικά από την πλατφόρμα της Cytavision.

Δελτίο Τύπου

H Cytavision συνεχίζει να εμπλουτίζει το περιεχόμενό της προσφέροντας δύο ακόμα δημοφιλή κανάλια στους συνδρομητές της: το Village Cinema HD και το BBC Earth. Το κανάλι ταινιών Village Cinema HD (θέση 38 και θέση 619 σε υψηλή ευκρίνεια) προστίθεται στα πακέτα Variety και Super Pack, και παρουσιάζει μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες για όλη την οικογένεια. Εκτός από νέες ταινίες και πολλές πρεμιέρες, το πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνει ενημερωτικές εκπομπές από το χώρο του σινεμά, αποκλειστικό υλικό από νέες παραγωγές, θεματικά αφιερώματα κ.ά. Οι προβολές των ταινιών ξεκινούν λίγο μετά το μεσημέρι τις καθημερινές, ενώ τα Σαββατοκύριακα συνεχίζονται για ολόκληρο το 24ωρο. Το Village Cinema HD προβάλλεται αποκλειστικά από την πλατφόρμα της Cytavision.

Το κανάλι των κορυφαίων ντοκιμαντέρ BBC Earth (θέση 72) περιλαμβάνεται στα πακέτα Value, Variety και Super Pack και η Cytavision είναι η πρώτη τηλεοπτική πλατφόρμα στην Κύπρο που το προσφέρει με ελληνικούς υπότιτλους. Το κανάλι προβάλλει εμπεριστατωμένα ντοκιμαντέρ για τη φύση, το κλίμα, τον άνθρωπο, τα ζώα και το διάστημα, ανάμεσα τους και τις πολυβραβευμένες τηλεοπτικές παραγωγές Blue Planet και Planet Earth. Το BBC Earth καταφέρνει να εμπνέει, να εκπλήσσει και να προκαλεί την περιέργεια των 500 εκατομμυρίων τηλεθεατών του ανά το παγκόσμιο, φέρνοντας στην οθόνη τους τα ασύλληπτα θαύματα του σύμπαντος.

Τέλος, το παιδικό κανάλι Disney ΧD (θέση 35) μεταδίδεται πλέον σε 24ωρη βάση. Το κανάλι διαθέτει μεταγλώττιση στα ελληνικά και προσφέρει διασκέδαση και περιπέτεια στα παιδιά με εκπομπές κινουμένων σχεδίων, αλλά και ζωντανής δράσης.

Η συνδρομητική τηλεόραση Cytavision διαθέτει πέραν των 90 αθλητικών και θεματικών καναλιών. Οι συνδρομητές της μπορούν να βρουν το αναλυτικό πρόγραμμα προβολής όλων των καναλιών της, στην ιστοσελίδα https://www.cyta.com.cy/tv-guide και στον ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων (EPG) της πλατφόρμας. Ενδεικτικό περιεχόμενο από τα νέα κανάλια μπορείτε να δείτε στους ακόλουθους συνδέσμους: Village Cinema HD - https://bit.ly/2TmBxK0 και BBC Earth - https://bit.ly/2ELVXCV.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Ι. Κασουλίδης στην «Κ»: Hρθε η ώρα για το ταγκό της λύσης

«Το ταγκό, ναι χρειάζεται δυο. Για να είναι όμορφο όμως και να γεμίζει όλους, χορευτές και θεατές χρειάζεται ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  10:50

Μνημόνευση του Ουκρανίας Επιφάνιου από Βαρθολομαίο - Ιερώνυμο

«Aν αποφασίσουν καμιά φορά οι `ιερωμένοι` να βγάλουν αυτά τα γελεία σκαφανδρα από τα κεφάλια τους, πιθανώς ...»
ΑΚΑ  |  10:24

Προσφυγή εναντίον του Ερντογάν στο Διεθνές Δικαστήριο ζητά στέλεχος του SPD

«Για φαντάσου `μεγάλε` να φας την πίττα με τη φόλα!!!! »
ΑΚΑ  |  10:20

Απειλεί με συνέχιση των επιχειρήσεων ο Ερντογάν αν δεν αποχωρήσουν οι Κούρδοι

«Εσύ προχώρα και .... βλέπουμε! Θα έρθει εκείνη η ώρα που και οι φίλοι σου θα σε...............»
ΑΚΑ  |  10:19

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X