ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Wargaming: Πέντε νέα προγράμματα πρακτικής άσκησης στα γραφεία της στη Λευκωσία

Υποβολή αιτήσεων μέχρι και τις 10 Μαΐου 2023

Δελτίο Τύπου

Η Wargaming, εταιρεία δημιουργίας και έκδοσης διαδικτυακών βιντεοπαιχνιδιών, ανακοινώνει την έναρξη πέντε νέων προγραμμάτων πρακτικής άσκησης (offline internships) σε τομείς τεχνολογίας (cutting-edge technology), συμπεριλαμβανομένων των Data Science, Data Analytics, Data Engineering, Graphic Design και Web/UX Design.

Τα προγράμματα θα αρχίσουν περί τα τέλη Ιουνίου και θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Wargaming στη Λευκωσία, με στόχο να παρέχουν στους συμμετέχοντες/ουσες τις αναγκαίες δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για να πετύχουν σε ταχέως αναπτυσσόμενους τομείς της τεχνολογίας. Με επικεφαλής έμπειρους επαγγελματίες, τα μαθήματα θα προσφέρουν πρακτική εκπαίδευση, ασκήσεις βασισμένες σε πραγματικά γεγονότα και εξειδικευμένη καθοδήγηση. Αποτελούν ιδανική ευκαιρία τόσο για νεοεισερχόμενους όσο και για έμπειρους επαγγελματίες που επιδιώκουν να εμπλουτίσουν τις ικανότητές τους και να βρεθούν μπροστά από τις εξελίξεις του κλάδου της τεχνολογίας.

Το κάθε πρόγραμμα θα έχει διάρκεια έξι μήνες, πέραν της άσκησης Web / UX Design που θα διαρκέσει τρεις. Οι συμμετέχοντες/ουσες που θα εγγραφούν στα προγράμματα πρακτικής άσκησης, θα λάβουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε βασικές δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν στον τομέα των διαδικτυακών βιντεοπαιχνιδιών.

Αν είστε έτοιμοι να μετατρέψετε το πάθος σας σε καριέρα, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει εδώ: https://wgforge.wargaming.com/.

Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων: Τετάρτη, 10 Μαΐου, 2023.

 

Σχετικά με την Wargaming

Η Wargaming είναι βραβευμένη εταιρεία στον τομέα της δημιουργίας και έκδοσης διαδικτυακών βιντεοπαιχνιδιών, με έδρα τη Λευκωσία. Από το 1998 που ιδρύθηκε, έχει εξελιχθεί σε ηγέτιδα δύναμη της συγκεκριμένης βιομηχανίας, με 16 γραφεία σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων στούντιο σε Σικάγο, Πράγα, Σανγκάη, Τόκιο, Βίλνιους και Βελιγράδι. Εκατομμύρια παίκτες συμμετέχουν στα παιχνίδια της, από τα οποία ξεχωρίζουν τα free-to-play World of Tanks, World of Warships και World of Tanks Blitz. 

Σχετικά με την Wargaming Forge

Το Wargaming Forge αποτελεί ένα πρόγραμμα καριέρας για αρχάριους που επιδιώκουν να εκπαιδευτούν στην ανάπτυξη παιχνιδιών και να εργοδοτηθούν σε αυτόν τον κλάδο. Δημιουργήθηκε το 2017, με τα μαθήματα και τα προγράμματα πρακτικών ασκήσεων να εποπτεύονται από επαγγελματίες του κλάδου. Με την αναγκαία καθοδήγηση και διδασκαλία, οι επαγγελματίες προετοιμάζουν νεαρά ταλέντα ώστε να πετύχουν στον κλάδο του Gaming, εστιάζοντας στην καλλιέργεια εφαρμόσιμων δεξιοτήτων και στη δημιουργία σεναρίων ανάπτυξη πραγματικών γεγονότων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Wargaming προσφέρει ευκαιρίες πλήρους απασχόλησης σε φοιτητές/τριες και ασκούμενους που ξεχωρίζουν μέσα από τα προγράμματα. Μάλιστα, μέχρι στιγμής, 192 απόφοιτοι των προγραμμάτων έχουν ήδη ενταχθεί στην ομάδα της εταιρείας.

Επίσημη ιστοσελίδα: wgforge.wargaming.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση