ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Wizz Air: Τρία νέα δρομολόγια και δύο νέα αεροσκάφη στην Κύπρο

Επιπλέον 800,000 επιβατικές θέσεις από Λάρνακα, με τον συνολικό αριθμό να ανεβαίνει στις 1,900,000 επιβατικές θέσεις από την Κύπρο

Δελτίο Τύπου

Η Wizz Air, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και πιο πράσινη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα την περαιτέρω ενίσχυση της βάσης της στην Κύπρο, με την προσθήκη δυο αεροσκαφών Airbus A321neo.

Η προσθήκη των έξτρα αεροσκαφών, επιτρέπει την έναρξη τριών νέων δρομολογίων καθώς και αυξημένη συχνότητα σε έξι δρομολόγια από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας. Οι κρατήσεις για τα νέα δρομολόγια έχουν ήδη ξεκινήσει, με εισιτήρια διαθέσιμα στο wizzair.com ή στην εφαρμογή για κινητά της αεροπορικής εταιρείας.

Η διάθεση δύο ακόμη αεροσκαφών στη βάση της Wizz Air στη Λάρνακα αυξάνει τη βάση στα τέσσερα αεροσκάφη. Πρόκειται για μια κίνηση που ανεβάζει τον αριθμό των δρομολογίων από τη βάση σε 32, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης τριών νέων δρομολογίων από τη Λάρνακα. Οι επιβάτες θα μπορούν πλέον να πετούν προς Νταμάμ, Τζέντα και Ριάντ στη Σαουδική Αραβία. Επιπλέον, η αύξηση της διαθεσιμότητας θέσεων επιτρέπει στην Wizz Air να αυξήσει τη συχνότητα των πτήσεων της από τη βάση προς Αθήνα, Λονδίνο Λούτον, Πράγα, Τελ Αβίβ, Θεσσαλονίκη, Γιερεβάν.

«Είμαστε χαρούμενοι για την επέκταση στην Κύπρο, επιδεικνύοντας τη δέσμευσή μας να αυξήσουμε την παρουσία μας στην αγορά, διπλασιάζοντας τον αριθμό των αεροσκαφών μας στη χώρα. Η διάθεση αυτών των δύο επιπλέον αεροσκαφών στη Λάρνακα μας επιτρέπει να ενισχύσουμε περαιτέρω την προσφορά μας στην αγορά, παρέχοντας στους επιβάτες μας την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε συνολικά 32 προορισμούς και 18 χώρες από την Κύπρο με τη Wizz Air», σχολιάζει ο Robert Carey, Πρόεδρος της Wizz Air.

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της Wizz Air και η προσθήκη 2 ακόμα αεροσκαφών στην βάση της αερογραμμής στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Είμαι σίγουρη πως όλοι μαζί θα συνεισφέρουμε ακόμα περισσότερο στην τουριστική βιομηχανία και στην οικονομία της χώρας μας» δήλωσε η Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια της Hermes Airports, Ελένη Καλογήρου.

Τα νέα δρομολόγια της WIZZ AIR

Λάρνακα - Τζέντα

Συχνότητα: Σάββατα μέχρι 16-Σεπ.,

Ναύλα από*: 29.99 EUR

Έναρξη: 8-Ιουλ.-23

Λάρνακα- Νταμάμ

Συχνότητα: Σάββατα μέχρι 19-Σεπ, Έπειτα Τρίτη, Σάββατο

Ναύλα από*: 29.99 EUR

Έναρξη: 4-Ιουλ-23

Λάρνακα - Ριάντ

Συχνότητα: Δευτέρες μέχρι 19-Ιουν, Έπειτα Δευτέρα, Παρασκευή

Ναύλα από*: 29.99 EUR

Έναρξη: 17-Απρ-23

* Τιμή απλής μετάβασης, συμπεριλαμβανομένου του κόστους διαχείρισης. Περιλαμβάνεται μία χειραποσκευή (μέγ.: 40x30x20cm). Η τσάντα τρόλεϊ και κάθε παραδοτέα αποσκευή υπόκεινται σε πρόσθετες χρεώσεις. Η τιμή ισχύει μόνο για κρατήσεις που γίνονται στο wizzair.com και στην εφαρμογή για κινητά WIZZ.

** Ισχύουν όροι, προϋποθέσεις και εξαιρέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση