ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χορηγία 642.000 ευρώ για το ξενοδοχείο Ρόδον

Το ποσό αναμένεται να εισπραχθεί εντός του έτους 2020 και θα μειώσει αναλογικά τον συνολικό δανεισμό της εταιρείας

Newsroom K

Ποσό ύψους μέχρι και 642 χιλιάδες ευρώ θα εισπράξει η Εταιρεία Αναπτύξεως Αγρού «Η Πρόοδος» Δημόσια Λτδ για την ανακαίνιση και την αναβάθμιση του ξενοδοχείου Ρόδον, που ολοκληρώνεται εντός του 2020.  

Η συμφωνία αφορά το «σχέδιο χορηγιών επενδύσεων εμπλουτισμού και εκσυγχρονισμού του τουριστικού προϊόντος για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου»

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία, έχει προβεί σε υπογραφή Συμφωνίας Δημόσιας Χρηματοδότησης με το Υφυπουργείο Τουρισμού, που αφορά το «σχέδιο χορηγιών επενδύσεων εμπλουτισμού και εκσυγχρονισμού του τουριστικού προϊόντος για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου». Η συμφωνία αφορά την αίτηση που υποβλήθηκε από την εταιρεία στις 25 Σεπτεμβρίου 2017 με αριθμό Σ.Χ/1,  για την ανακαίνιση και αναβάθμιση του Ξενοδοχείου Ρόδον που αναμένεταιννα ολοκληρωθεί πλήρως εντός του τρέχοντος έτους.

Τηρούμενων των όρων και υποχρεώσεων της συμφωνίας, η εταιρεία θα εισπράξει χορηγία ύψους μέχρι και το ποσό των €642.000 (εξακόσιες σαράντα δύο χιλιάδες ευρώ) που θα καταβληθεί σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις του Οδηγού Εφαρμογής του Σχεδίου.

Ως εκ τούτου, το ποσό αυτό που αναμένεται να εισπραχθεί εντός του έτους 2020, θα μειώσει αναλογικά τον συνολικό δανεισμό της Εταιρείας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση