ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χωρίς safe pass στις υπεραγορές εντός malls

Καταργείται η υποχρέωση για εξυπηρέτηση μέχρι τις 9:00 το πρωί αποκλειστικά και μόνο ατόμων ΑΜΕΑ και ατόμων άνω των 65

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δεν απαιτείται το safe pass για επισκέψεις στις υπεραγορές, ακόμα και στις περιπτώσεις που πρόκειται για υπεραγορές εντός των εμπορικών κέντρων όπως ανακοινώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών (ΠΑ.Σ.ΥΠΕ). Το safe pass απαιτείται σε περίπτωση που οι πελάτες αποφασίσουν να επισκεφθούν τον χώρο εστίασης της Υπεραγοράς που λειτουργεί σε εξωτερικό χώρο για φαγητό ή καφέ.

Επίσης για τις υπεραγορές που λειτουργούν σε εμπορικά κέντρα, δεν απαιτείται το safe pass νοουμένου ότι οι καταναλωτές θα επισκεφθούν αποκλειστικά μόνο την υπεραγορά και μετά θα αποχωρήσουν χωρίς να διακινηθούν για επίσκεψη στα άλλα καταστήματα στον ευρύτερο χώρο των εμπορικών κέντρων. Σε περίπτωση που αποφασίσουν να το πράξουν αυτό προαπαιτείτε το safe pass.

Παράλληλα από τη Δευτέρα 10.05.2021 καταργείται η υποχρέωση για εξυπηρέτηση μέχρι τις 9:00 το πρωί αποκλειστικά και μόνο ατόμων ΑΜΕΑ και ατόμων άνω των 65 ετών.

Όπως αναφερεται στην ανακοινωση του συνδέσμου, το υφιστάμενο καθεστώς λειτουργίας των υπεραγορών, αλλά και των άλλων συναφών καταστημάτων τροφίμων, κατά την πανδημία, παραμένει το ίδιο χωρίς οποιεσδήποτε διαφοροποιήσεις όπως συμβαίνει και στην υπόλοιπη Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Την ιδια ώρα και ο Παγκυπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου ενημερώνει και διευκρινίζει ότι το SafePass απαιτείται σε όλες τις περιπτώσεις επισκέψης εντός των Εμπορικών Κέντρων και σε όλες τις επιχειρήσεις Λιανικού Εμπορίου άνω των 500 τ.μ., με εξαίρεση τις επιχειρήσεις που
δραστηριοποιούνται στον τομέα Τροφίμων (π.χ. Υπεραγορές, Φρουταρίες, Κρεοπωλεία, Φούρνοι).

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση