ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ζητούνται κινητές μονάδες εμβολιασμού και στις Υπεραγορές

Επαναφέρει την πρόταση του συνδέσμου ενώπιον του Υπ. Υγείας ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υπεραγορών

Της Μαρίας Ηρακλέους

Κινητές μονάδες εμβολιασμού στις υπεραγορές ζητά ο Σύνδεσμος Υπεραγορών. Μια πρόταση η οποία υποβλήθηκε εδώ και καιρό στο υπουργείο υγείας, χωρίς ανταπόκριση και την επαναφέρει εκ νέου ο σύνδεσμος, με στόχο να αυξηθούν τα επίπεδα εμβολιαστικής κάλυψης στο προσωπικό των υπεραγορών και του κοινού. 

Όπως αναφέρει στην «Κ» ο εκτελεστικός γραμματέας του συνδέσμου υπεραγορών Ανδρέας Χατζηαδάμου, εδώ και τρεις μήνες ο σύνδεσμος είχε καλέσει το Υπουργείο Παιδείας, με επιστολές που στάλθηκαν τόσο στον πρώην Υπουργό όσο και στην επικεφαλής του προγράμματος εμβολιασμού Όλγα Καλακούτα, για συντονισμό με τον σύνδεσμο με στόχο την προώθηση του εμβολιασμού στο προσωπικό των υπεραγορών. Ωστόσο όπως αναφέρει, δεν έχει ληφθεί οποιαδήποτε απάντηση.

Επισημαίνει ότι πριν από δύο εβδομάδες εξέφρασαν την ετοιμότητα τους για φιλοξενία κινητών μονάδων εμβολιασμού στην υπεραγορές ενώ ζήτησαν συνάντηση με την γεν. δ/ντρια του Υπουργείου Χριστίνα Γιαννάκη, για το συγκεκριμένο θέμα. Το κάλεσμα του συνδέσμου δεν είχε ανταπόκριση όπως ανέφερε ο κ. Χατζηαδάμου. Αντί αυτού, αναφέρει, έγινε προσπάθεια με το ΚΕΒΕ, η οποία είχε μηδαμινά αποτελέσματα στον τομέα των υπεραγορών. Ο κ. Χατζηαδάμου καλεί το Υπουργείο Υγείας να εξετάσει την πρόταση και να υπάρξει συντονισμός για το θέμα.

«Έστω και τώρα καλούμε τους αρμοδίους να ανταποκριθούν στην πρωτοβουλία μας για να προχωρήσουμε αποτελεσματικά στον στόχο μας που είναι ο εμβολιασμός των συμπολιτών μας», καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση