ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:58
 

Η cdbbank ενισχύει το έργο του Yianis Christodoulou Foundation

Η Τράπεζα στηρίζει πρωτοβουλίες για την υγεία και την ευημερία των παιδιών

Δελτίο Τύπου

Παραμένοντας προσηλωμένη στην υλοποίηση δράσεων που στοχεύουν στη στήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και ιδιαίτερα των παιδιών, η cdbbank (Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως), ενισχύει οικονομικά τις προσπάθειες του Yianis Christodoulou Foundation.

Σκοπός του Ιδρύματος, το οποίο εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά δρα και σε άλλες χώρες μεταξύ των οποίων και η Κύπρος, είναι η υποστήριξη και παροχή βοήθειας σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού με ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά και στους νέους. Μέσω της παροχής προγραμμάτων συνεχούς ενδυνάμωσης, εκπαίδευσης και κατάρτισης των παιδιών και των νέων, βελτιώνοντας παράλληλα και τις συνθήκες διαβίωσης τους ώστε να μπορούν να μεγαλώνουν σε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, το Ίδρυμα δίνει την ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά να αξιοποιούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις δυνατότητες, τις εμπειρίες, τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, οι οποίες θα αποτελούν ουσιαστικά εφόδια στη μετέπειτα ζωή τους.

Σχολιάζοντας την απόφαση της cdbbank να συνταχθεί στο πλευρό του Ιδρύματος, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Τράπεζας, κ. Κώστας Αργυρίδης, τόνισε ότι «μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά του, το Yianis Christodoulou Foundation συμβάλλει ουσιαστικά στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά και τους νέους που χρειάζονται πραγματική φροντίδα και συμπαράσταση». Ο κ. Αργυρίδης πρόσθεσε πως «με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, η cdbbank παραμένει σταθερή στη δέσμευσή της να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, στηρίζοντας πρωτοβουλίες που θέτουν στο επίκεντρό τους το παιδί».

Η cdbbank συμμετείχε στην τελετή βράβευσης των μαθητών Δημοτικής Εκπαίδευσης που διακρίθηκαν στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Χριστουγεννιάτικης Κάρτας που διοργανώθηκε από το Yianis Christodoulou Foundation στις 23 Δεκεμβρίου 2018 στο Δημαρχείο Λευκωσίας. Απώτερος σκοπός του διαγωνισμού ήταν η οικονομική ενίσχυση δημοτικών σχολείων που παρουσιάζουν σημαντικές ελλείψεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τράπεζα εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με βασικό πυλώνα την υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και ιδιαίτερα των παιδιών. Σε αυτό το πλαίσιο, η cdbbank αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους σύμμαχους του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, για τη στήριξη του νεοσύστατου εξειδικευμένου διαγνωστικού και ερευνητικού κέντρου παιδοογκολογίας στην Κύπρο. Παράλληλα, συμμετέχει ως χορηγός σε διάφορες άλλες εκδηλώσεις που στόχο έχουν την ενίσχυση πρωτοβουλιών με επίκεντρο τα παιδιά και τους νέους ͘ όπως είναι και η επικείμενη εκδήλωση του Συνδέσμου «Το Βαγόνι Αγάπης», στην οποία θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση « Η ζωή και το έργο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Εξαπλάσια απ' ό,τι θεωρείτο προηγουμένως η ηλικία του Νείλου

«Ας μην ξεχνούμε ότι το όνομα του ποταμού Νείλος είναι καθαρά αρχαίο Ελληνικό από το γιο του Κόδρου, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:26

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Ο Νουρής σαν βουλευτής πιέζει για ικανοποιήσεις συμφερόντων και «πολεοδομικές χαλαρώσεις» όπως με το ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  10:43

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Το προφίλ της CITR

Το προφίλ της CITR

Οι πυλώνες της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του Ομίλου είναι το πάθος, η καινοτομία, το ομαδικό πνεύμα και η επιχειρηματική ...
Newsroom K
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X