ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Airmageddon: Η πτήση με 1.000 βαλίτσες και μηδέν επιβάτες

Ακυρώσεις πτήσεων, καθυστερήσεις, τεράστιες ουρές στον έλεγχο ασφαλείας και χαμένες βαλίτσες συνθέτουν την εικόνα στα περισσότερα ευρωπαϊκά αεροδρόμια

Money Review

Το αποκαλούν «airmageddon», καθώς τα αεροδρόμια αδυνατούν να ανταποκριθούν στην εκτίναξη της ζήτησης για ταξίδια, εν μέσω σοβαρών ελλείψεων προσωπικού. Ακυρώσεις πτήσεων, καθυστερήσεις, τεράστιες ουρές στον έλεγχο ασφαλείας και χαμένες βαλίτσες συνθέτουν την εικόνα στα περισσότερα ευρωπαϊκά αεροδρόμια.

Όμως η κατάσταση στο Χίθροου του Λονδίνου ήταν τόσο άσχημη, ώστε το αεροδρόμιο αναγκάστηκε να βάλει πλαφόν στους επιβάτες που μπορούν να αναχωρήσουν από εκεί, στους 100.000 την ημέρα.

Η Delta Air Lines, λοιπόν, δεν μπορούσε να μεταφέρει επιβάτες μέσω του Χίθροου, βρήκε όμως έναν ευφάνταστο τρόπο για να λύσει το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις χαμένες αποσκευές. Η αεροπορική πέταξε ένα αεροπλάνο από το Λονδίνο στην βάση της, στο Ντιτρόιτ, γεμάτο με 1.000 χαμένες βαλίτσες, αλλά ούτε έναν επιβάτη. Εκεί, εργαζόμενοι της Delta προώθησαν τις αποσκευές στους ιδιοκτήτες τους.

Μέχρι στιγμής, σχεδόν 30.000 πτήσεις από, προς και εντός των ΗΠΑ έχουν ακυρωθεί, σύμφωνα με το CNN.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Money Review

Money Review: Τελευταία Ενημέρωση