ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ελάτε να φάτε με το παλτό σας: Τι κάνει ένα εστιατόριο για να επιβιώσει

Kάποια εστιατόρια επιστρατεύουν ευφάνταστες λύσεις

Money Review

Η ενεργειακή κρίση απειλεί την επιβίωση των εστιατορίων σε όλη την Ευρώπη, καθώς οι επιχειρήσεις του κλάδου βλέπουν το ενεργειακό τους κόστος να εκτινάσσεται, την ίδια στιγμή που οι πελάτες τους αναγκάζονται να περικόψουν περιττά έξοδα, αφού ο υψηλός πληθωρισμός «ροκανίζει» το διαθέσιμο εισόδημά τους. Έχοντας ήδη περάσει την κρίση του κορωνοϊού και των lockdowns, κάποια εστιατόρια επιστρατεύουν ευφάνταστες λύσεις για να ξεπεράσουν και αυτή τη δυσκολία.

Μία παμπ του Δουβλίνου, για παράδειγμα, καθιερώνει μία ημέρα την εβδομάδα στην οποία χαμηλώνει τη θέρμανση και κάνει έκπτωση στους λογαριασμούς των πελατών της κατά 20%.

Το Doyle’s Corner καλεί τους πελάτες να φέρουν το παλτό τους και να φάνε 20% φθηνότερα κάθε Τρίτη του Οκτωβρίου.

«Χαμηλώνουμε τη θέρμανση. Chill μαζί μας κάθε Τρίτη του Οκτωβρίου. Φέρτε το παλτό σας και κερδίστε έκπτωση 20% στον λογαριασμό του φαγητού σας», γράφει η παμπ στους λογαριασμούς της στα social media.

Στην Ιρλανδία, τα τιμολόγια του ρεύματος και του φυσικού αερίου αυξήθηκαν έως και κατά 49% τον Οκτώβριο.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ένα προσωρινό πρόγραμμα στήριξης ύψους 1,25 δισ. ευρώ, με βάση το οποίο οι επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν έως και 10.000 ευρώ τον μήνα, ως προστασία από το υψηλό ενεργειακό κόστος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Ευρώπη  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Money Review

Money Review: Τελευταία Ενημέρωση