ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δαπιστευτήρια στον ΙΜΟ από τον νέο Μόνιμο Αντιπρόσωπο Κύπρου

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αμφότερες πλευρές επιβεβαίωσαν τη βούλησή τους για ενδυνάμωση των σχέσεων της Κύπρου με τον Οργανισμό

ΚΥΠΕ

Ο Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο Κυριακός Κούρος επέδωσε την περασμένη εβδομάδα στον Γενικό Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ, International Maritime Organization) Αρσένιο Ντομίνγκες τα διαπιστευτήριά του ως ο νέος Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Οργανισμό.

Κατά την επίδοση των διαπιστευτηρίων στην έδρα του ΙΜΟ στο Λονδίνο, ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος διαβίβασε στον Γενικό Γραμματέα του οργανισμού τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, εκφράζοντας την πλήρη στήριξή του στο έργο που επιτελεί ο ΙΜΟ και τη βεβαιότητα για συνέχιση της αγαστής συνεργασίας της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Οργανισμό.

Ενημέρωσε δε τον Γενικό Γραμματέα για την παρούσα φάση στο Κυπριακό και τις προσπάθειες του Προέδρου Χριστοδουλίδη για επανέναρξη των συνομιλιών προς επίλυση του κυπριακού προβλήματος και την επανένωση της Κύπρου.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΙΜΟ, αφού καλωσόρισε κ. Κούρο, του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη διεκπεραίωση της διπλωματικής του αποστολής και τον ευχαρίστησε για την υποδειγματική συνεργασία μεταξύ του Οργανισμού και της Κύπρου, χαρακτηρίζοντας την Κύπρο ως σημαντικό εταίρο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αμφότερες πλευρές επιβεβαίωσαν τη βούλησή τους για ενδυνάμωση των σχέσεων της Κύπρου με τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Ναυτιλία: Τελευταία Ενημέρωση