ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εγκαινιάστηκε από Υφυπουργό Τουρισμού το Limassol Boat Show στη μαρίνα Λεμεσού

Τη ναυτική έκθεση Limassol Boat Show, εγκαινίασε, το απόγευμα της Πέμπτης, στη μαρίνα Λεμεσού, ο Υφυπουργός Τουρισμού, Κώστας Κουμής

ΚΥΠΕ

Τη ναυτική έκθεση Limassol Boat Show, εγκαινίασε, το απόγευμα της Πέμπτης, στη μαρίνα Λεμεσού, ο Υφυπουργός Τουρισμού, Κώστας Κουμής.

Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο κ.Κουμής ανέφερε ότι το Limassol Boat Show έχει καταστεί θεσμός και συμβάλλει, με το δικό του τρόπο, στον τουρισμό του τόπου, προσελκύοντας εκθέτες και επισκέπτες,

Ευχήθηκε επίσης κάθε επιτυχία στη διοργάνωση, ενώ μαζί με τον Γενικό Διευθυντή του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, Στέλιος Χειμώνα, ξεναγήθηκε στα διάφορα περίπτερα της έκθεσης.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η έκθεση, που θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Μαΐου, θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να θαυμάσουν από κοντά τα τελευταία προϊόντα και τις νέες τάσεις στη βιομηχανία της ναυτιλίας, τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα, την κατάδυση και άλλες σχετικές δραστηριότητες.

Σημαντικές καινοτομίες στη φετινή έκθεση αποτελούν η πρώτη παρουσίαση, στην Ανατολική Μεσόγειο, ενός σκάφους Lamborghini, καθώς και επιβλητικές παρουσίες από διεθνείς εταιρείες του κλάδου. Εξάλλου, θα φιλοξενηθούν επιδείξεις θαλάσσιων δραστηριοτήτων Flyboard, Waveboard και Jet Ski από αθλητές, ενώ παράλληλα, θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκδηλώσεις με ζωντανή μουσική.

Επιπρόσθετα, η ναυτική σχολή BSM Maritime Training Centre θα καλωσορίσει επισκέπτες και επαγγελματίες του τομέα της ναυτιλίας, παρουσιάζοντας τις ευκαιρίες εκπαίδευσης στον τομέα αυτό, ενώ στις εγκαταστάσεις της θα πραγματοποιηθεί, αύριο Παρασκευή, το 2ο Limassol Boat Show Conference, από τις 08:30 έως τις 13:30.

Το Limassol Boat Show 2024 θα είναι ανοιχτό την Πέμπτη και Παρασκευή, 23 και 24 Μαΐου από τις 17:00 μέχρι τις 21:00, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή, 25 και 26 Μαΐου, η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 12:00 μέχρι τις 20:00.

Η είσοδος για το μεγαλύτερο μέρος του Limassol Boat Show είναι δωρεάν (για τις περιοχές της που περιλαμβάνουν την παρουσίαση μικρών σε μέγεθος σκαφών, εξοπλισμό ψαρέματος, υπηρεσίες του κλάδου, αθλήματα, θαλάσσια προϊόντα, και άλλα), ενώ η πρόσβαση στον τομέα των μεγαλύτερων σε μέγεθος σκαφών αναψυχής (Περιοχή D) είναι €10.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Ναυτιλία: Τελευταία Ενημέρωση