ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιχειρούν νέο συνεργατισμό

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι προσπάθειες αυτές θα γίνονται παράλληλα και σε πλήρη συνεννόηση με τον Έφορο Υπηρεσίας Συνεργατικών Εταιρειών

ΚΥΠΕ

Συστάθηκε την Τρίτη η Παγκύπρια Συνεργατική Εταιρεία Προώθησης Συνεργατισμού, η οποία στοχεύει στην προώθηση των Συνεργατικών Αρχών και Αξιών και στη διενέργεια μελετών, για εγγραφή Συνεργατικού Πιστωτικού Ιδρύματος.

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω Επιτροπή θα εργαστεί με διαφάνεια, έχοντας ως κύριο μέλημά της να παρουσιάσει μια πρόταση, που θα οδηγεί στην ίδρυση ενός Συνεργατικού Πιστωτικού Ιδρύματος, στην βάση των αρχών και αξιών της Συνεργατικής ιδέας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι προσπάθειες αυτές θα γίνονται παράλληλα και σε πλήρη συνεννόηση με τον Έφορο Υπηρεσίας Συνεργατικών Εταιρειών.

Την προσπάθεια αυτή στηρίζουν οι Συνεργατικές Εταιρείες Συμμετοχών, ο Εμπορικός Τομέας του Συνεργατισμού, ΠΑΣΥΔΥ, ΠΕΟ, ΣΕΚ, ΔΕΟΚ, Εκπαιδευτικές Οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ - ΠΟΕΔ - ΟΛΤΕΚ, Σύνδεσμοι Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών, Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου ΣΑΚ, Σύνδεσμος Πυροσβεστών Κύπρου, Σύνδεσμοι Αξιωματικών και Υπαξιωματικών Στρατού, Ένωση Κοινοτήτων και οι Αγροτικές Οργανώσεις ΠΕΚ-ΕΚΑ-ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ-ΝΕΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ-ΕΥΡΩΑΓΡΟΤΙΚΟΣ.

Σημειώνεται ότι από σήμερα, 15 Μαρτίου 2022, γίνονται δεκτές αιτήσεις από Κύπριους πολίτες, για να γίνουν μέλη της εταιρείας και να στηρίξουν την όλη προσπάθεια.

Εξάλλου, σήμερα η 1η Γενική Συνέλευση της Παγκύπριας Συνεργατικής Εταιρείας Προώθησης Συνεργατισμού εξέλεξε τα 19 μέλη της Επιτροπής τα οποία είναι: Αικατερίνη Μαρκουλλίδου, Πανίκος Αργυρίδης, Κυριάκος Χαραλάμπους, Γιαννάκης Ιωάννου, Χρίστος Τομπάζος, Μιχάλης Λύτρας, Πανίκος Χάμπας, Αντώνης Αντώνη, Ανδρέας Κιτρομιλίδης, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Δημήτρης Κούλας, Πάμπος Ιωαννίδης, Νεόφυτος Ξενοφώντος, Απόστολος Σκουρουπάτης, Ακρίτας Ασπρής, Βάσος Παρτασίδης, Ευγένιος Ελευθερίου και Αναστάσης Γιαπάνης.

Ακολούθως, τα μέλη της Επιτροπής της Εταιρείας εξέλεξαν ομόφωνα Πρόεδρο τον Πανίκο Χάμπα, ενώ διόρισε Γραμματέα τον Ευγένιο Ελευθερίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση