ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Halloumi.cy: Δείτε τη νέα σελίδα για την προώθηση του ΠΟΠ

Ξεκινούν προωθητικές σε αγορές του εξωτερικού, από το Σεπτέμβριο οι πρώτες εκθέσεις

Της Μαρίας Ηρακλέους

Της Μαρίας Ηρακλέους

Πρόκειται για τη νέα εξειδικευμένη ιστοσελίδα η οποία ετοιμάστηκε από την Υπηρεσία Εμπορίου και ξεκίνησε να τρέχει τα τελευταία 24ωρα με στόχο την προώθηση του χαλλουμιού στις αγορές του εξωτερικού, ως προϊόν ΠΟΠ πλέον. Σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία, η απόφαση για λειτουργία της ιστοσελίδα είχε γίνει πριν την έγκριση του χαλλουμιού ως προϊόν προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης. Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει να εμπλουτίζεται και να επικαιροποιείται το περιεχόμενο της με προσθήκες και τροποποιήσεις αναβάθμισης, όπως διαφημιστικό υλικό για το προϊόν, εταιρείες παραγωγής κτλ.

Αυτό γίνεται στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών που ανέλαβε το Υπουργείο Εμπορίου για την προώθηση του χαλλουμιού ΠΟΠ στις αγορές του εξωτερικού και την δημιουργία εξειδικευμένης ιστοσελίδας για το χαλλούμι.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά, τα Αραβικά, τα Κινέζικα και τα Ιαπωνικά, κάτι που δείχνει τις προθέσεις του Υπουργείου σε σχέση με τις αγορές στόχευσης για προώθηση του προϊόντος, αφού η Κίνα και η Ιαπωνία είναι στις νέες αγορές στόχευσης. Από εκεί και πέρα το χαλλούμι ως προϊόν ΠΟΠ θα συμμετέχει από το Φθινόπωρο σε εκθέσεις του εξωτερικού, ενώ έχουν γίνει ενέργειες ώστε να διασφαλιστεί ότι το προϊόν που θα παρουσιαστεί θα είναι στη βάση των προδιαγραφών του ευρωπαϊκού κανονισμού.

Δείτε τη σελίδα εδώ. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση