ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Lagarde και Ηροδότου σε ανοικτή συζήτηση με φοιτητές

Δείτε βίντεο με την συζήτηση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την ευκαιρία για μια ελεύθερη και ανοικτή συζήτηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Christine Lagarde και τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου (ΚΤΚ) Κωνσταντίνο Ηροδότου είχαν περίπου 100 φοιτητές και φοιτήτριες δημοσίων και ιδιωτικών Πανεπιστημίων της Κύπρου την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 στη Λευκωσία.

Η πρωτοβουλία έλαβε χώρα στο πλαίσιο της επίσκεψης της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για συνεδρίαση που δεν αφορά αποφάσεις νομισματικής πολιτικής του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2022.

Η πρόεδρος Lagarde βρίσκεται στην Κύπρο ενόψει της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΤ για θέματα που δεν αφορούν την νομισματική πολιτική. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, κατόπιν πρόσκλησης του Διοικητή Ηροδότου και θα φιλοξενηθεί από την ΚΤΚ. Θα ακολουθήσει ανεπίσημη συνάντηση την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ αποτελείται από την Πρόεδρο, τoν Αντιπρόεδρο, τα τέσσερα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και τους Διοικητές των Εθνικών Κεντρικών Τραπεζών της Ευρωζώνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση