ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:07
 

ΠΕΟ-ΣΕΚ: Εικοσιτετράωρη στάση εργασίας σε ΚΕΔΙΠΕΣ και Altamira

Χρονικό περιθώριο μέχρι την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου δίνουν στον Servicer και στον Φορέα οι συντεχνίες

Newsroom K

Εικοσιτετράωρη στάση εργασίας στην ΚΕΔΙΠΕΣ και Altamira εξήγγειλαν οι συντεχνίες ΣΕΚ και ΠΕΟ για τις 14 Οκτωβρίου. Εάν δε, μέχρι την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΙΠΕΣ καλέσει τις συντεχνίες να υπογράψουν την πρόταση που Altamira και ΚΕΔΙΠΕΣ έχουν υποβάλει για συνομολόγηση της Ενιαίας Συλλογικής Σύμβασης, τότε τα μέτρα θα αποσυρθούν.

Τα κλαδικά συμβούλια της ΣΕΚ και ΠΕΟ αποφάσισαν να υλοποιηθούν οι αποφάσεις των γενικών τους συνελεύσεων και εάν τις επόμενες δέκα (10) μέρες δεν υπάρχουν θετικές εξελίξεις, σύμφωνα και με τις πρόνοιες του Κώδικα Βιομηχανικών Σχέσεων θα πραγματοποιήσουν εικοσιτετράωρη στάση εργασίας την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και ανάλογα με τις εξελίξεις τα μέτρα θα κλιμακώνονται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της ΣΕΚ, την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η συνεδρία των κλαδικών συμβουλίων της ΣΕΚ και ΠΕΟ στην ΚΕΔΙΠΕΣ – ALTAMIRA, στην  οποία ενημέρωσαν τόσο για την εθιμοτυπική συνάντηση που είχαν με τα νεοδιορισθέντα μέλη του Δ.Σ καθώς και για τις τελευταίες  εξελίξεις  για   υπογραφή και  εφαρμογή  της πρότασης ημερομηνίας 16.07.2019. που υποβλήθηκε  επίσημα από μέρους του  διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΙΠΕΣ.

Βάσει της σχετικής ανακοίνωσης, τα χρονικά περιθώρια για οποιονδήποτε περαιτέρω διάλογο αναφορικά με τα θέματα που καλύπτει η επίσημη πρόταση της Altamira και της ΚΕΔΙΠΕΣ, για την ΣΕΚ και ΠΕΟ, έχουν ήδη εξαντληθεί.

Η ΣΕΚ και η ΠΕΟ καταλήγουν με το εξής: "Όπως αντιλαμβάνεστε το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό για αυτό καλούμε όλους τους εργαζομένους που τους αφορά το θέμα ανεξάρτητα από την Συντεχνία που ανήκουν σήμερα να συμμετέχουν ενεργά και όλοι μαζί ενωμένοι να στείλουμε ένα δυνατό και ηχηρό μήνυμα στην Διεύθυνση της ΚΕΔΙΠΕΣ και όσων άλλων εμπλέκονται σ ΄αυτή την διαδικασία".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  15:44

Να μην πέσουμε στην παγίδα

«Συμφωνώ απόλυτα αλλά....... Οι παίχτες είναι πολλοί και τα συμφέροντα συγκρούονται παντού και είναι ...»
Eleftherios Solomou  |  00:46

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X