ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΠτΔ για πληθωρισμό: Η ΑΤΑ αναπληροί σε κάποιο βαθμό την απώλεια εισοδήματος

Η κατάσταση είναι όντως δύσκολη και κάθε μέρα καθίσταται δυσκολότερη, είπε ο κ. Νίκος Αναστασιάδης

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Στην Κύπρο υπάρχει η ΑΤΑ που σε κάποιο βαθμό, ανάλογα και με τον πληθωρισμό, αναπληροί την απώλεια εισοδήματος, είπε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, και ερωτηθείς για τη σύσκεψη που θα έχει με Υπουργούς για αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων του πολέμου στην Ουκρανία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «επιτρέψετε μου να πραγματοποιήσω τη σύσκεψη χωρίς να προκαταλαμβάνω τις αποφάσεις.

Η κατάσταση είναι όντως δύσκολη και κάθε μέρα καθίσταται δυσκολότερη. Έχουμε ευαισθησίες, έχουμε την αποφασιστικότατη να βοηθήσουμε αλλά πάντοτε μη παραγνωρίζοντας και τις οικονομικές δυνατότητες του κράτους και το γεγονός ότι, δυστυχώς, η αντιμετώπιση του πληθωρισμού, όπως διαμορφώνεται από τις διεθνείς εξελίξεις και ιδιαίτερα τον πόλεμο, δεν είναι κάτι που έχει τερματιστεί έτσι ώστε να μπορεί κανείς να  πει μέχρι πού φτάνουν τα μέτρα που θα ανακουφίσουν.

Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι πως τουλάχιστον στην Κύπρο και άλλες δύο χώρες της Ευρώπης, υπάρχει η ΑΤΑ, η οποία σε κάποιο βαθμό αναπληροί, οπωσδήποτε ανάλογα και με τον πληθωρισμό, την απώλεια εισοδήματος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Κύριε πρόεδρε, να σας θυμήσω οτι η Κύπρος δέν κατοικειται μόνο απο δημόσιους και ημιδημόσιους υπολλήλους, πολυ παίρνουν το Α.Τ.Α
Εσεις οι ίδιοι οι πολιτικοί έχετε διαχωρήσει τον πληθισμό των πολιτών σέ κατηγορίες: Τους δημοσιους υπαλλήλους , που πληρωνονται ηγεμονικά και αυτούς που σας δίνουν τα λεφτά, μέσω φορολογιών για να τους πληρώνετε.

Αντρέας Χαραλάμπους
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση