ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σε ιστορικό υψηλό S&P 500 και Dow Jones στην Γουόλ Στριτ

Ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq Composite καταγράφει μεγάλη άνοδο περίπου 2,5%, και βρίσκεται ενώπιον της μεγαλύτερης ημερήσιας άνοδο του από τον Φεβρουάριο του 2023

ΚΥΠΕ

Σε ιστορικό υψηλό τυγχάνει διαπραγμάτευσης την Πέμπτη ο αμερικανικός δείκτης S&P 500 στην Γουόλ Στριτ, μετά τα πολύ ισχυρότερα, από τα αναμενόμενα, αποτελέσματα τριμήνου, που ανακοίνωσε ο κολοσσός ημιαγωγών (τσιπ) Nvidia.

Ο δείκτης της ευρύτερης αγοράς διαπραγματεύεται υψηλότερα κατά περίπου 2% υψηλότερα.

Ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq Composite καταγράφει μεγάλη άνοδο περίπου 2,5%, και βρίσκεται ενώπιον της μεγαλύτερης ημερήσιας άνοδο του από τον Φεβρουάριο του 2023.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones σημειώνει επίσης άνοδο 410 μονάδων ή περίπου 1%, φτάνοντας σε ιστορικό ρεκόρ. Τα σημαντικά κέρδη της Γουόλ Στριτ την Πέμπτη έδωσαν τέρμα στις απώλειες των τριών προηγούμενων ημερών.

Σύμφωνα με το CNBC, η μετοχή της Nvidia καταγράφει άνοδο πέραν του 14,5% και βρίσκεται σε ιστορικό υψηλό, αφού η εταιρεία κατασκευής τσιπ ανακοίνωσε ότι τα συνολικά έσοδα αυξήθηκαν κατά 265% σε σχέση με πέρσι - χάρη στην άνθηση των δραστηριοτήτων τεχνητής νοημοσύνης.

Η Nvidia, η οποία έχει καταστεί μία από τις μεγαλύτερες αμερικανικές εταιρείες με βάση την κεφαλαιοποίηση, ανακοίνωσε επίσης άλλη μια εντυπωσιακή αύξηση των εσόδων της για το τρέχον τρίμηνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση