ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στη μαρίνα Λάρνακας η πρώτη ομάδα οργανωμένων σκαφών από το Ισραήλ

Aποτελούμενη από 23 σκάφη και 120 επιβάτες

ΚΥΠΕ

Η πρώτη ομάδα οργανωμένων σκαφών από το Ισραήλ, αποτελούμενη από 23 σκάφη και 120 επιβάτες έφτασε χθες Πέμπτη στη μαρίνα Λάρνακας.

Σε ανακοίνωση της Kition Ocean Holdings αναφέρεται ότι «την Πέμπτη 2 Ιουνίου έφτασε στη μαρίνα Λάρνακας η πρώτη ομάδα οργανωμένων σκαφών από το Ισραήλ, αποτελούμενη από 23 σκάφη και πάνω από 120 επιβάτες που θα παραμείνουν μέχρι τη Κυριακή 5 Ιουνίου».

Η ομάδα φέρει το όνομα E.M.I.R CYC και πρόκειται για την πρώτη μαζική άφιξη σκαφών μετά την ανάληψη της διαχείρισης από την Kition Ocean Marina Ltd.

Προστίθεται ότι «η Διεύθυνση της μαρίνας Λάρνακας υποδέχτηκε τους ταξιδιώτες διοργανώνοντας σεμνή τελετή που περιλάμβανε μουσική και κεράσματα με παραδοσιακά κυπριακά προϊόντα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Διευθυντής της Μαρίνας Λάρνακας, καπετάνιος Πάρης Δημητρίου τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τη διοργανώτρια του ταξιδιού Elizabeth Lousky.

Μιλώντας στην εκδήλωση ο κ. Δημητρίου καλωσόρισε τα 120 άτομα, εξέφρασε «μεγάλη χαρά και ικανοποίηση» για την υποδοχή της ομάδας των σκαφών και σημείωσε πως «η μαρίνα Λάρνακας μπήκε σε νέα εποχή. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας μοναδικός προορισμός που θα προσφέρεται για όλη τη διάρκεια του χρόνου, ικανός να εξυπηρετεί και να φιλοξενεί όλους τους τύπους γιοτ και να παρέχει υπηρεσίες που να ικανοποιούν τους απαιτητικούς ιδιοκτήτες αλλά και τα πληρώματα, τους πελάτες και τους επισκέπτες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση