ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τα προβλήματα της οικονομίας συζήτησε η Θεοχάρους με αντιπροσωπεία ΟΕΒ

«Συζητήσαμε εκτενώς το ζήτημα της αναζωογονητικής αιμοδοσίας που ενδεχομένως θα λάβει η οικονομία μας από μια καλή τουριστική περίοδο», είπε η Πρόεδρος του Κινήματος

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Τα προβλήματα της κυπριακής οικονομίας συζήτησε τη Δευτέρα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Δρ. Ελένη Θεοχάρους, με αντιπροσωπεία της ΟΕΒ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αλληλεγγύης, αντιπροσωπεία του Κινήματος, αποτελούμενη από την Πρόεδρό του, Δρ. Ελένη Θεοχάρους, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Πόλυ Παλλήκαρο και τον Αντιπρόεδρο Σολωμό Κυριάκου, συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος στη Λευκωσία με αντιπροσωπεία της ΟΕΒ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γιώργο Πέτρου και το Διευθυντή Μιχάλη Αντωνίου.

Μετά τη συνάντηση η Πρόεδρος του Κινήματος, Δρ. Ελένη Θεοχάρους, σε δηλώσεις της έκανε λόγο για μια πολύ παραγωγική και εκτεταμένη συζήτηση, όπου ανέλυσαν «τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει σήμερα η κυπριακή οικονομία, όπως μπορεί να τα δει κανείς μέσα από το φακό των εργοδοτών και των βιομηχάνων, δηλαδή της ραχοκοκαλιάς της οικονομίας».

«Έχουμε επισημάνει όλα τα αδύνατα σημεία, συζητήσαμε εκτενώς το ζήτημα της αναζωογονητικής αιμοδοσίας που ενδεχομένως θα λάβει η οικονομία μας από μια καλή τουριστική περίοδο που θα κινήσει τις διαδικασίες για να πάρει μπρος ολόκληρη η οικονομία» πρόσθεσε.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη ανέφερε ακόμη ότι ανέλυσαν τις αδυναμίες και τα επιμέρους προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και τα δομικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η οικονομία μας.

Διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία της ΟΕΒ ότι η Αλληλεγγύη θα βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση τους για κάθε δίκαιο αίτημα το οποίο προάγει την εργασία στον τόπο μας, την παραγωγικότητα, αντιμετωπίζει την ανεργία και δίνει τη δυνατότητα της αναπτέρωσης της οικονομίας στην πατρίδα.

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος της ΟΕΒ, Γιώργος Πέτρου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κινήματος Αλληλεγγύης, ευχαρίστησε την κ. Θεοχάρους για το χρόνο που διέθεσε, ώστε από πλευράς ΟΕΒ να εξηγήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η οικονομία καθώς, όπως είπε «ο στόχος είναι για όλους κοινός, ασχέτως μεγέθους κόμματος ή επιχειρήσεως».

Ο κ. Πέτρου ανέφερε ακόμη ότι «πρέπει όλοι να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε την οικονομία να πάρει μπροστά. Έχει γίνει μια καλή αρχή, αλλά πρέπει όλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να συνεννοούμαστε και να στηρίζουμε τις διάφορες προσπάθειες που γίνονται για να επιστρέψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στην κανονικότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X