ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπ. Ενέργειας-Επ. Αγροτικών πληρωμών: Συζήτησαν για περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων

ΚΟΑΠ και Υπουργείο διατηρούν συμφωνία αναδοχής για τα επενδυτικά προγράμματα που επιδοτεί ο Οργανισμός

ΚΥΠΕ

Θέματα κοινού ενδιαφέροντος και περαιτέρω αναβάθμισης της συνεργασίας τους συζήτησαν, κατά την διάρκεια συνάντησης που είχαν, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργος Παπαναστασίου και ο Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών Ανδρέας Κυπριανού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο ΚΟΑΠ και το Υπουργείο διατηρούν συμφωνία αναδοχής για τα επενδυτικά προγράμματα που επιδοτεί ο Οργανισμός τα οποία είναι το ΕΠΣΑ 3α Επενδύσεις στις Οινοποιητικές Επιχειρήσεις και Μέτρο 4.2 Μεταποίηση Γεωργικών Προϊόντων.

Στη συνάντηση αναφέρθηκε, ότι η συμφωνία αναδοχής που ισχύει, προνοεί διάφορους µηχανισµούς ελέγχου και αλληλοενημέρωσης από και προς τον ΚΟΑΠ.

Οι µηχανισμοί αυτοί, σημειώνεται, είναι σύμφωνοι πάντα µε τις κοινοτικές οδηγίες και κανονισμούς αλλά και µε τον κώδικα αποτελεσματικής επικοινωνίας µε τους Αναδόχους που εφαρμόζεται από το 2005. Οι συμφωνίες Αναδοχής αξιολογούνται σε συνεχή βάση και προωθούνται αναθεωρήσεις όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο.

Ανέφεραν επίσης ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών είναι δεδομένη και συνεχής και ότι η άψογη αυτή συνεργασία θα συνεχίσει με την ίδια επιτυχημένη πορεία, για το καλό της αγροτικής οικονομίας του τόπου μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση