ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

HillCrest Residences -Ανεξάρτητες Υπερπολυτελείς Επαύλεις στη Λεμεσό

Η Aristo Developers συνεχίζει την δυναμική της πορεία

Δελτίο Τύπου

Με περισσότερες από 265 αποπερατωμένες αναπτύξεις στο ενεργητικό της, η AristoDevelopers συνεχίζει την δυναμική της πορεία προσθέτοντας στην πλούσια συλλογή της νέα μοναδικά οικιστικά έργα στις πιο προνομιούχες τοποθεσίες της επαρχίας Λεμεσού.

Στα 50 και πλέον έργα που διαθέτει αυτή την στιγμή η εταιρεία στην Κυπριακή αγορά έρχεται να προσθέσει το HillCrest Residences, μια νέα ανάπτυξη υπερπολυτελών επαύλεων μοντέρνου σχεδιασμού και υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, άρτια τοποθετημένων σε περιοχές με πανοραμική θέα στη θάλασσα όπως η Σφαλαγγιώτισα και οι Καλόγηροι.

Με ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση και την λειτουργικότητα και σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον όπου έχουν σχεδιαστεί, οι επαύλεις του HillCrestResidences, βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από βραβευμένες αμμώδεις παραλίες, κοντά σε πληθώρα καταστημάτων, εστιατόριων, καφετέριων και άλλων υπηρεσίων.

Με μια πορεία συνέπειας και εμπιστοσύνης πέραν των 37 χρόνων, η AristoDevelopers ως ηγετική φυσιογνωμία στον τομέα ανάπτυξης γης στην Κύπρο, συνεχίζει να αναπτύσσεται σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας έργα διεθνών προδιαγραφών.

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη παρουσίαση του έργου παρακαλώ επικοινωνήστε με την ARISTODEVELOPERS στο τηλέφωνο χωρίς χρέωση: 8000 2747 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.aristodevelopers.com

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Real Estate: Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ζωής
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΥΠΡΟΣ